Danutz12345 Posted June 2, 2020 Share Posted June 2, 2020 Salut . As vrea luna aceasta sa fac un upgrade multimedia la masina mea ( Toyota Rav 4 din 2010 ) si ma gandeam sa imi cumpar o navigatie aftermarket android ca aceasta de aici : https://www.navi-gps.ro/navigatie-toyota-rav4/navigatie-gps-toyota-rav-4-2007-2013-android-2-gb-ram-16-gb-rom-display-9-internet-4g-aplicatii-waze-wi-fi-usb-bluetooth-mirrorlink.html Ati mai instalat aparate aftermarket china pe masinele voastre ? Sunt bune , fiabile , merita ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vstef_is Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 Depinde cat de atent a fost chinezul cand a facut-o... Ma refer la cum a ales hardware-ul, cum s-a lucrat in fabrica si cu ce materiale, cati programtatori pentru soft a angajat, etc... in general sunt destul de ok, poate nu la un nivel super inalt dar absolut ok... Diferentele ar fi exact ca telefoanele android... unele marci investesc mai mult in calitate, si se simte la cum se misca lucrurile, etc, si apoi unele mai putin, si crapa mai des, merg mai prost, etc. Nu am incercat insa in mod specific modelul de RAV4... ai cautat si pe amazon/alte locatii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danutz12345 Posted June 8, 2020 Author Share Posted June 8, 2020 Nu am cautat afara pentru ca vreau sa am garantie in Romania . Recomanzi o firma producatoare buna ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vstef_is Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Garantia e un fel de pariu, cel putin la lucrurile chinezesti... inclusiv pentru firmele din Romania... Nici nu cred ca "firma" este mentionata.. vad ca pe amazon in Franta preturile sunt in jur de 360 euro pentru full-ecran (fara butoane) (ex: https://www.amazon.fr/gp/offer-listi...&condition=new) Ceea ce ar fi destul de aproape de 17 milioane Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciprian24 Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 (edited) Eu as instala ceva mai bun decat produsele chinezesti. Edited September 21, 2020 by ciprian24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts