Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

am ramas fara frane.

belogerer

Postări Recomandate

am plecat ieri ;la peste - aproximativ 40 km de casa. masina incarcata cu varf 4 persoane bagaje etc etc...

a mers bine franele tineau, totul normal. inainte de altceva mentionez ca am cei trei prieteni aprinsi in bord de ceva vreme dupa o vizita la spalatorie dar deoarece masina mergea bine nu m-au deranjat.

pe intoarcere masina merge greu, infranata, miros de ars si roata spate stanga frige. suspectez sabot blocat. totusi continui drumul si la un moment dat isi revine si nu se mai simte infranata. opresc sa las un prieten acasa si cand plec la prima frana se duce pedala in podea si eficienta franei e scazuta. la a doua pedala se intareste si tine mai bine. noroc ca eram aproape de casa..

ce credeti ca s-a intamplat? fiind seara intuneric si obosit nu am ridicat capota sa verific lichidul de frana si nici nu am vazut scurgeri sub masina.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si daca nu vezi urme verifica nivelul de lichid ca simptomul e ca si cand apare o scurgere pe undeva... vezi pe la etrierul ala care s-a incins ca se poate sa fi ars garnitura pistonului si sa piarda lichid pe acolo caz in care se imprastie prin interiorul rotii si nu se vede pe asfalt totodata nivelul poate sa nu fie foare scazut ca pierderea e mica dar afecteaza pedala(de aia se si intareste daca 'pompezi')

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

masina merge greu, infranata, miros de ars si roata spate stanga frige...opresc sa las un prieten acasa si cand plec la prima frana se duce pedala in podea si eficienta franei e scazuta. la a doua pedala se intareste si tine mai bine

Eu tind sa cred ca ti-a fiert lichidul de frana, repara sistemul de franare si schimba urgent lichidul de frana.

Link spre comentariu

multumesc pentru raspunsuri.

de dimineata pedala era ok. lichidul intre semne. frana in parametrii. desi pare ca si-a revenit am sunat mecanicul si parerea lui e ca buba este la pistonasul care impinge sabotii pe tambur. m-a programat sapt viitoare si o sa schimb tot pe spate - pistonase, saboti, arculete, ghidaje, lichid de frana, etc...

nu mai circul cu ea si o sa o duc pe la 5-6 dimineata cand nu e trafic si pot merge incet fara sa ma pomeneasca nimeni...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare