Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Martorul motor cu semnul exclamarii

Crapu1983

Postări Recomandate

Salutare, am un Land Rover freelander din 2004 și astăzi am întâmpinat următoarea problemă.... În viteza a 5a undeva pe la 100km/h și la turația de la 2500/min in sus îmi apare în bord semnul motorului cu semnul exclamării... Cum cobor sub 2000/min dispare... Mașina merge normal și nu sunt probleme cu trasul cu bimic..... Păreri?
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut. Prima data trebuie pusa pe tester. Pentru raspunsuri ulterioare vezi ce scrie cu rosu in semnatura mea despre profil ca sa nu trebuiasca cei ce vor sa te ajute sa ghiceasca ce motorizare si transmisie are masina. Daca mai are EGR trebuie curatat
  • Like 1

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Salut, am rezolvat era furtunul de la vacum ieșit.....

Mulțumesc.

Daca te referi la vacuumul de la EGR poti linistit sa il blankezi ca nu o sa fie mai rele testele de noxe. EGR reduce noxele doar in primii ani de functionare pana e nou si curat, dupa ce "oboseste" mai rau face atat pentru noxe cat si pentru functionarea optima a motorului

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare