Lwiq99 Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Va salut, sunt nou posesor de ford ranger din 2008 (tdci) si vin cu 2 probleme la aceasta masina masina a fost adusa din austria, iar sasiul a fost dat cu un fel de mastic pe toata lungimea (pentru a-l proteja de rugina), inclusiv peste seria de pe sasiu (masina are o serie in parbriz si alta pe caroserie sub capota). avand RAR-ul peste ceva timp n-as vrea sa am probleme ca nu gasesc baietii VIN-ul de pe sasiu, asa ca vin cu rugamintea ca un posesor de acest model sa imi dea niste repere exacte ale locatiei VIN-ului de pe sasiu (eventual o poza) a 2-a problema este radioul care arata intermitent mesajul Err. am inteles ca dupa ceva timp o sa ma lase sa introduc codul, dar dupa o saptamana imi apare acelasi mesaj (lasat cheile in contact in ultimele 4 zile). ar trebui sa ma gandesc la achizitionarea altui radio sau sa mai am rabdare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lwiq99 Posted June 11, 2020 Author Share Posted June 11, 2020 Chiar nici un posesor de ranger si care sa aibe o ruleta la indemana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts