EES Postat Iunie 11, 2020 Partajează Postat Iunie 11, 2020 (editat) Buna Am si eu o problema la un Discovery 3 .De ceva timp imi apare o eroare la cutie(cod F),suspensie(masina coboara ),motor(nu mai raspunde la acceleratie).Dupa ce se ia contactul erorile dispar dar reapar.A mai avut cineva aceasta eroare?Am avut masina la reprezentanta in TM au schimbat filtru de combustibil,pompa de combustibil din rezervor,au verificat cablajele si modulele totul OK,dar eroarea persista.Are cineva o idee ce ar putea fii? Editat Iunie 11, 2020 de EES Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iunie 11, 2020 Partajează Postat Iunie 11, 2020 (editat) Erorile cod F sunt erori care nu se sterg singure! Un tester si cineva care stie ce sa faca cu el vor spune unde e defectiunea! De regula, e undeva in blocul de valve, dar, nu e 100%! L.E.: cand apar astfel de erori, ECU limiteaza puterea motorului, automat, coboara si suspensiile pentru cresterea stabilitatii! Editat Iunie 11, 2020 de teddybear It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Iunie 11, 2020 Partajează Postat Iunie 11, 2020 Salut. Pt a putea ajuta e nevoie de codul de eroare complet cum apare pe tester dedicat... inainte sa ne apucam noi sa ghicim ce motorizare, transmisie si din ce an e masina ca "Discovery 3" e cam lapidar recte ce scrie cu rosu in semnatura mea si aici https://www.club4x4.ro/forum4x4/forum/masinile-noastre-sau-ca-si-ale-noastre/land-rover/anunturi-si-sugestii-importante/35520-in-atentia-proaspetilor-posesori-de-land-rover#post35520 Bafta NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EES Postat Iunie 12, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2020 (editat) Buna Scuze sierrafery,sunt nou pe forum si nu am citit tot regulamentul.Atasez si datele masini: Discovery 3 Tip LA Varianta AA1 Nr.indentificare SALLAAA147A433835 Cod motor 276DT Cutie Automata Atasat si imaginile cu codurile de eroare. Multumesc si scuze inca o data Editat Iunie 12, 2020 de EES Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Iunie 12, 2020 Partajează Postat Iunie 12, 2020 (editat) Nu sunt sigur ca testerul ala generic le vede cum trebuie ca toate acele coduri art trebui sa aiba si subcoduri, ca in atasamente, acolo scrie la fiecare posibilele cauze si remediiD3 fault codes.pdfD3 suspension diagnostics.pdf Editat Iunie 12, 2020 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate