Pacco23 Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 Buna ziua. Sunt interesat sa ma duc sa vad masina asta. Am vb cu proprietarul la telefon. Masina e din Danemarca. E primul proprietar din Ro, adusa acum 3 ani. O vinde pentru ca si-a luat un model nou. Are cineva informatii despre ea? Multumesc https://www.olx.ro/oferta/toyota-lan...tml#505d9834f3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 (edited) Iti recomand sa te duci sa vezi personal masina si sa fii atent la : 1 - ACTE (sa fie complete, sa nu fie pe numele unei matusi/bunici/etc, sa aiba certificat fiscal din care sa reiasa ca are impozitul platit la zi); 2 - SASIU (sa nu aiba gauri sau alte probleme; locurile cu rugina superficiala, verifica-le ca sa nu ascunda rugina de profunzime; seria de pe sasiu sa fie cea trecuta in CIV); 3 - autoutilitara fiind, vezi daca e cu 5 sau cu 2 locuri si, daca e posibil, roaga-l sa-ti dea panoul despartitor, pe care sigur a trebuit sa-l aiba cand a inscris-o pe RO, daca il mai are. Bafta mare ! :h5 Edited June 14, 2020 by Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacco23 Posted June 14, 2020 Author Share Posted June 14, 2020 (edited) Multumesc pentru raspuns. Deja nu imi place. Mi-a trimis poza cu aripa ruginita. Dar nu imi place la prag acolo. Am inteles ca e tot din aripa si partea de la prag...Pareri? Si mai am o intrebare legata de masini inscrise ca autoutilitare pentru a scuti din impozit. Am vazut ca masinile de genul nu au nicio modificare pentru a dovedi ca e autoutilitara. Ce se intampla daca ma duc la ITP, ce se intampla daca ma opreste politia si imi verifica actele si vede ca masina mea e complet normala, originala, nemodificata pentru a fi N1. Multumesc Edited June 14, 2020 by Pacco23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted June 16, 2020 Share Posted June 16, 2020 (edited) Repet : la masinile astea importanta este doar starea SASIULUI ! Restul, fie le gasesti si le inlocuiesti, fie se restaureaza ! De aceea ti-am si recomandat sa-l intrebi daca mai are panoul despartitor....ca sa-l poti monta la loc in caz ca dai de vreun Cap-de-Creta mai catolic decat Papa ! Pe de alta parte, legea e clara : daca e inscrisa ca autoutilitara, pasagerii nu pot sa stea in respectiva masina decat pe cele doua (sau x locuri) cu cate apare masina in acte ! Daca e cu 2 locuri, e clar ca nu poti avea si bancheta din spate.... Daca e cu 5 locuri, ia-o repede pentru ca asa ceva se gaseste rarisim si astfel de modificari nu se mai pot face cam de prin 2013-2014 sau, in orice caz, se poate pentru politicieni sau acolitii lor....(N-o sa inteleg cate zile voi avea cum poate un Porsche Cayenne sa fie inscris ca autoutilitara, dar asta deja e alta poveste !) Edited June 17, 2020 by Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 L-am intrebat pe vanzator si mi-a raspuns ce scrie in poza de mai jos. Oricum, pretul e bunicel, poate ca la fata locului mai lasa ceva....daca actele si sasiul sunt in regula, merita luata ! Gandeste-te ca aceste masini veritabile 4x4, toate, au cel putin 20-25 de ani vechime, deci, nu au cum sa nu aiba ceva probleme cu rugina ! IMPORTANT ESTE SASIUL ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacco23 Posted June 17, 2020 Author Share Posted June 17, 2020 Multumesc pentru raspuns si pentru ajutor. Am sa ma duc sa o vad si revin cu detalii. Seara faina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacco23 Posted June 27, 2020 Author Share Posted June 27, 2020 Se poate sterge. Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Se poate sterge. Multumesc. ...? Pai, nu e prea frumos ce faci ! Adica, ne intrebi, iti raspundem si acum ne lasi cu "ochii-n soare" ? Chiar nu poti sa ne spui ce si cum, chiar nimic ?!? 2 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
costinell Posted September 10, 2020 Share Posted September 10, 2020 Masina este inca postata pe 12 august, deci nu a cumparat-o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoghi Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 (edited) ...(N-o sa inteleg cate zile voi avea cum poate un Porsche Cayenne sa fie inscris ca autoutilitara, dar asta deja e alta poveste !) Se monta pe fundul porbagajului o cutie de tabla de 10cm si era folosita la ""transporturi speciale""....respectiv arme. Edited September 13, 2020 by Yoghi Am in curte un englez si un american :F Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts