Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Parere acest lc 100 de pe olx?

Pacco23
 Share

Recommended Posts

Iti recomand sa te duci sa vezi personal masina si sa fii atent la :

1 - ACTE (sa fie complete, sa nu fie pe numele unei matusi/bunici/etc, sa aiba certificat fiscal din care sa reiasa ca are impozitul platit la zi);

2 - SASIU (sa nu aiba gauri sau alte probleme; locurile cu rugina superficiala, verifica-le ca sa nu ascunda rugina de profunzime; seria de pe sasiu sa fie cea trecuta in CIV);

3 - autoutilitara fiind, vezi daca e cu 5 sau cu 2 locuri si, daca e posibil, roaga-l sa-ti dea panoul despartitor, pe care sigur a trebuit sa-l aiba cand a inscris-o pe RO, daca il mai are.

Bafta mare ! :h5

Edited by Astral

Multumesc pentru raspuns. Deja nu imi place. Mi-a trimis poza cu aripa ruginita. Dar nu imi place la prag acolo. Am inteles ca e tot din aripa si partea de la prag...Pareri?

Si mai am o intrebare legata de masini inscrise ca autoutilitare pentru a scuti din impozit.

Am vazut ca masinile de genul nu au nicio modificare pentru a dovedi ca e autoutilitara. Ce se intampla daca ma duc la ITP, ce se intampla daca ma opreste politia si imi verifica actele si vede ca masina mea e complet normala, originala, nemodificata pentru a fi N1. Multumesc

1985207602_WhatsAppImage2020-06-14at17_35_27.thumb.jpeg.87cb0bdd068549f1e976bda18147b1eb.jpeg

Edited by Pacco23

Repet : la masinile astea importanta este doar starea SASIULUI ! Restul, fie le gasesti si le inlocuiesti, fie se restaureaza !

De aceea ti-am si recomandat sa-l intrebi daca mai are panoul despartitor....ca sa-l poti monta la loc in caz ca dai de vreun Cap-de-Creta mai catolic decat Papa !

Pe de alta parte, legea e clara : daca e inscrisa ca autoutilitara, pasagerii nu pot sa stea in respectiva masina decat pe cele doua (sau x locuri) cu cate apare masina in acte !

Daca e cu 2 locuri, e clar ca nu poti avea si bancheta din spate....

Daca e cu 5 locuri, ia-o repede pentru ca asa ceva se gaseste rarisim si astfel de modificari nu se mai pot face cam de prin 2013-2014 sau, in orice caz, se poate pentru politicieni sau acolitii lor....(N-o sa inteleg cate zile voi avea cum poate un Porsche Cayenne sa fie inscris ca autoutilitara, dar asta deja e alta poveste !)

Edited by Astral

L-am intrebat pe vanzator si mi-a raspuns ce scrie in poza de mai jos.

Oricum, pretul e bunicel, poate ca la fata locului mai lasa ceva....daca actele si sasiul sunt in regula, merita luata !

Gandeste-te ca aceste masini veritabile 4x4, toate, au cel putin 20-25 de ani vechime, deci, nu au cum sa nu aiba ceva probleme cu rugina ! IMPORTANT ESTE SASIUL !

Capturerzxtyrcut.thumb.JPG.ed7df53f4ac133140a9e2e91e4233eba.JPG

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
...(N-o sa inteleg cate zile voi avea cum poate un Porsche Cayenne sa fie inscris ca autoutilitara, dar asta deja e alta poveste !)

Se monta pe fundul porbagajului o cutie de tabla de 10cm si era folosita la ""transporturi speciale""....respectiv arme.

Edited by Yoghi

Am in curte un englez si un american

:F

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use