mirciulica Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Am fost acum cateva zile la un prieten, in fata blocului sau erau aceste doua masini. Am intrat pe transilvania-trophy.com dar nu am reusit sa aflu nimic despre masini si forumul este pustiu. Defenderul arata chiar ok dar se vede ca nu a mers demult. Nu am facut mai multe poza pentru ca mi-a fost frica sa nu ma trezesc cu vre-un levier in cap. Stiti cumva despre ele? Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
imacri Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Re: Stiti cumva despre ele? da, sunt ale mele poti sa le pozezi cit vrei :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Decembrie 2, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Re: Stiti cumva despre ele? :hi Multumesc, Spune-mi te rog, cand pot veni sa-mi povestesti putin despre ele? Bineinteles daca se poate! Multumesc anticipat Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
imacri Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Re: Stiti cumva despre ele? dupa prinz, zilnic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Re: Stiti cumva despre ele? Daca tot s-a deschis subiectul, am si eu o intrebare pentru dumneavoastra, unde anume ati realizat modificarea pozitie radiatorul de ulei pentru a face loc troliului? daca nu gresesc Discovery-ul este benzina V8? Va multumesc anticipat. Andrei Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
imacri Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Re: Stiti cumva despre ele? Asa e, V8. Cum ti-ai dat seama? Cu radiatorul de ulei a fost in felul urmator. Am un prieten care se pricepe la instalatii hidraulice. A taiat ultima portiune din tevile metalice care vin la radiator si le-a inlocuit cu furtune (flexibile) ceva mai lungi. Nu e foarte complicat (pentru cine are experienta), trebuie sa stii cum sa imbini teava cu furtunul. Si nici nu a fost scump. In felul asta am putut sa urc radiatorul de ulei pina sus sub prinderea fata a capotei, si sa fac loc troliului. Asta a intrat perfect in locul ramas, practic e la nivelul initial al barii, nu iese cu nimic in afara. Orice troliu cu cutia de relee separata poate sa incapa. La mine e un Superwinch. ionut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate