bogdangepeto Postat Iunie 17, 2020 Partajează Postat Iunie 17, 2020 Poate este o intrebare prostească, dar cine stie poate merge. Vreau s modific mrl urile automate in mrl uri blocate definitiv, se poate face? Eu cuplez fata doar in noroaie mari si pe aderența minimă, asa ca nu sunt probleme de a se rupe ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdangepeto Postat Iunie 24, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2020 M-am uitat acum cateva zile cum este sistemul de tractiune pe fata. Evident, nu se poate face ce am crezut eu:dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cmarin Postat Iunie 26, 2020 Partajează Postat Iunie 26, 2020 Salut. Nu gasesti sa achizitionezi flanse directe? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Iunie 29, 2020 Partajează Postat Iunie 29, 2020 Daca nu gasesti flanse fixe (de la unele modelel mai noi) , cumpara MRL-uri manuale AVM si le lasi pe cuplat4x4... Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdangepeto Postat Iulie 8, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2020 Am niste MRL uri automate care stau degeaba. De manuale stiu, asta ar fi cel mai fericit caz :)). De flanse directe nu stiu. Problema este ca nu merge din ce am vazut eu. Chiar daca nu esti in 4x4 nu este ok ca MRL urile s fie cuplate pe asfalt. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate