Marius C alias Turagmes Postat Iulie 5, 2007 Partajează Postat Iulie 5, 2007 Azi am fost pe la Muntele Rosu....am avut parte de-o vreme de nici Grivei nu a iesit afara :P....vant fff puternic si rafale de ploaie :ce Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 5, 2007 Partajează Postat Iulie 5, 2007 macar peisaju este superb :D mai baga niste poze Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 5, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2007 Cu placere ...da nu mai am....ca in padure era o ceata de abia vedeam drumul ....daca dadeam drumu la proiectoare nu mai vedeam chiar nimic :fr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 5, 2007 Partajează Postat Iulie 5, 2007 da ce-ai cautat ? :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 5, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2007 Pune mana si insoara-te....si dupa aia vezi ce am cautat :wi :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 5, 2007 Partajează Postat Iulie 5, 2007 Pune mana si insoara-te....si dupa aia vezi ce am cautat :wi :ga hihihihihhi :P gata, am inteles...ai fost sa-ti testezi proiectoarele :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 5, 2007 Partajează Postat Iulie 5, 2007 Pune mana si insoara-te....si dupa aia vezi ce am cautat :wi :ga Buna asta :grin: :P :-P Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 5, 2007 Partajează Postat Iulie 5, 2007 ciupercute :ha Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 cautat ............ a lasat soacra in padure ! :B Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 ... a ingropat-o :grin: :grin: :grin: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmkm Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 AI SCAPAT DE SOACRA???? :1 DUMNEZEU A CREEAT BINELE SI FRUMOSUL SI PE NOI PENTRU A-I CONTINUA OPERA! -DACIA 1307 DOUBLE CAB 1,9 D 4X4 :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 6, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2007 Ce aveti cu biata femeie....nevasta m-a facut sa plec :P :Hr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 greu cu noi astia insuratii :f1 acasa noi batem cu pumnul in masa, DARRRR SUB.... Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 6, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2007 Vezi ca stii.... :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 am experienta destul de indelungata :D Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate