Dovleac Postat Iunie 22, 2020 Partajează Postat Iunie 22, 2020 Salutare. Am achiziționat de curând un pinin 1.8 benzina in 4 usi. Am observat ca la ploaie intra apa la pasager in dreapta. Am verificat plasticul de la parbriz ( fostul proprietar inlocuire parbrizul) nu am gasit nimic care să îmi dea de bănuit, am tot cautat...am desfăcut torpedou si am observat ca apa intra si pe la filtru de polen, după ce am demontat ventilatorul si am dat jos filtru de polen am băgat mâna până sus la tabla, se trezește dacă pun apa pe exterior. Problema este ca sub grilă care maschează stergatoarele in partea dreapta este tabla si nu pot vedea ce se intampla. a mai pățit cineva? Ma bate gândul să demonteze bordul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 24, 2020 Partajează Postat Iunie 24, 2020 Demonteaza-l....altfel nu vei depista problema, daramite s-o si rezolvi ! Profita ca e vara si e cald ....:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dovleac Postat Iunie 28, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2020 Am găsit o problema la grila de maschează stergatoarele. Dilemele de prindere aveau garniturile uzate , cele care sunt deasupra ventilatorului , se scurgea apa pe lângă ele direct in ventilator. Nu am mai avut răbdare să văd dacă mai intra si prin alta parte. O sa revin ulterior sa va spun. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate