insider Postat Iunie 24, 2020 Partajează Postat Iunie 24, 2020 (editat) Salut, Sunt proaspat posesor de LR Discovery 2, fabricatie 2001, TD5, cutie manuala (ACE, HDC), fara SLS, fara trape, fara CDL O sa am o mie de intrebari (glumesc) , pe care le voi structura intr-un alt topic, insa am una care ma roade maxim acum. Am observat rugina la partea din spate a sasiului . Eu personal m-am cam speriat ,la cum arata (nu sunt obisnuit cu rugina,sau cu atata rugina). Cine e mai in tema, cu mai multa experienta,daca-mi spune cat e de grav, si care ar fi pasii? Presupun ca 'last resort' este schimbarea acelei bucati de sasiu (care ea in sine nu e colosal de scumpa,dar manopera presupun ca e). Ce alte solutii ar fi,si cat de rapid trebuie sa ma misc? "Mai merge" si-asa o perioada? Multumesc anticipat. Editat Iunie 24, 2020 de insider Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
insider Postat Iunie 24, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2020 Am mai atasat cateva poze de la zona rotilor, pt o mai buna 'evaluare'. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Iunie 24, 2020 Partajează Postat Iunie 24, 2020 Salut, asta e o meteahna bunecunoscuta la D2-uri care nu au fost tratate din timp antirugina de proprietari...la cum arata trebuie intrebat un tinichigiu dibaci daca se poate face ceva sau nu dupa ce indeparteaza grosul ruginei, daca nu exista alta solutie sunt tot felul de kituri chiar si sectiuni intregi de sasiu spate , varianta ieftina e asta https://www.ebay.com/itm/Rear-Chassi...-/401728167987 dar pentru diverse optiuni da pe google "discovery 2 rear chassis repair" si vei gasi multe variante, de exemplu vezi DA8903 E doar fier ruginit, se poate repara intr-un fel sau altul dar nu va fi chiar ieftin, si apoi binenteles tratat cum trebuie... depinde de tine cat timp vrei sa tii masina. Bafta NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
insider Postat Iunie 25, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2020 @sierrafery multumumesc pt raspuns. Stiu ca e destul de cunoscuta meteahna asta, si initial cand m-am uitat (la achizitie) vazusem doar 'varfu' icebergului, nu ma bagasem complet sub ea. Chiar si asa, nu regret deloc achizitia. Intr-adevar, trebuie sa ma consult cu un tinichigiu bun ce se poate face, eram curios ,cei care se pricep la Disco, cat de aiurea/periculoasa e starea curenta, si cat de stringenta e rezolvarea ei. Am vazut pe youtube, ca fie si inlocuirea ei, nu e chiar asa complicata. Ma speriasem ca e ceva gen dat jos caroseria complet (ca la Disco 3), etc etc. Dar vad ca implica doar dat jos bara spate, stopurile, rezervorul, taiere + sudare piesa noua. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DeathArcher Postat Iunie 25, 2020 Partajează Postat Iunie 25, 2020 Din ce am văzut la restaurarea de mașini ruginite, chiar și aici pe forum, se face mașina bucăți, se curăță/sablează/înlocuiește/peticește fiecare bucățică ruginită, se tratează anti-rugină (zincare, tratat cu diverse soluții), se vopsește pe unde e de vopsit și apoi se reasamblează. Ca să fie treaba făcută temeinic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Iunie 25, 2020 Partajează Postat Iunie 25, 2020 Din ce am văzut la restaurarea de mașini ruginite, chiar și aici pe forum, se face mașina bucăți, se curăță/sablează/înlocuiește/peticește fiecare bucățică ruginită, se tratează anti-rugină (zincare, tratat cu diverse soluții), se vopsește pe unde e de vopsit și apoi se reasamblează. Ca să fie treaba făcută temeinic. Aici nu e vorba de restaurat o masina ruginita ci de reparat o sectiune ruginita din sasiu ca masina nu e ruginita de tot doar acolo in spate... chestia asta e bine cunoscuta si documentata NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat Iunie 25, 2020 Partajează Postat Iunie 25, 2020 (editat) Salut, sa o stapanesti sanatos daca putem spune asa..:) Asa cu ti-a spus si Ferry exixta chituri de reparatie care se pot cumpara...treaba este ca ce ai tu acolo e destul de nasol...din poze pare putrezit sasiul...nu mai este vorba doar de rugina. Cauta un tinichigiu responsabil...nu cauta unul ieftin...ca ieftin o sa o faca... Lucrarea este destul de complexa ...sunt cateva elemente care trebuiesc demontate pentru a face un lucru bun si de calitate, zonele afectate de rugina trebuiesc taiate , nu doar curatate... Daca vrei sa faci o lucrare cu demontat total, sablat, zincare...etc...intereseazate cat costa un rinichi pe piata neagra...:ga Cand ai timp saptamana viitoare treci pe la mine sa ne uitam la ea , sa vedem exact ce este de facut - 0723842660 p.s. - incepe prin schimbarea discurilor de frana...cel de pe spate dreapta are trei fisuri...mult mai periculoase decat rugina. Editat Iunie 25, 2020 de tommy crocodilu vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
insider Postat Iunie 28, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2020 Singurul loc cu rugina este fix partea din spate, a sasiului,care am vazut ca este si ca 'piesa de schimb' (aparent, known issue). Sunt kituri de 'carpire' (gen cel sugerat de @sierrafery , care-s mai ieftine,dar care se preteaza la un anumit tip de damage/rugina), pana la partea aia din spate completa. Din ce-am vazut pe youtube (cat am avut timp sa caut), operatiunea e mai simpla decat sa umbli la motor la un Disco 3. As aprecia daca persoanele care-mi raspund, sa raspunda in cunostinta de cauza (cu privire la marca/modelul in discutie), nu doar asa, in dorul lelii. O parere avem cu totii,despre orice, asta nu inseamna ca este mereu pertinenta. @tommy crocodilu ai dreptate la un aspect: cand e sa fac lucrarea, trebuie sa caut un tinichigiu priceput, ca s-ar putea sa ma coste mai mult daca vreau sa o fac 'ieftin'. In rest, te sun cand vrei,doar ca daca erai atent,sunt IN / DIN Iasi, si drum spre Bucuresti nu prea am, si incerc sa evit Bucurestiul.... O sa ma uit mai atent la discurile de frana, multumesc pt sfat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate