a4quattro Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 In primul rand i-mi cer scuze pt. prezentarea tarzie, dar niciodata nu e prea tarziu; sunt posesorul unui LR Discovery I, mai am in curte 4 masini de teren, dar masina mea de suflet este roveru'. mi s-a pus pata pe aceasta masina de prin anii 90'-92' cand am vazut niste afise cu Camel Trophy, dar pe atunci nu aveam nici bani nici permis de conducere(stateam in Bucuresti nu in Pitesti); am cumparat aceasta masina in 2006, veneam cu nevasta de la o petrecere, am vazut-o pe strada cu afis de vanzare, i-am spus repede sa traga pe dreapta ca fac pe mine, m-am ascuns dupa masina, si a doua zi a fost la mine in parcare. Land Rover Discovery I 300 tdi, Mitsubishi L200, Pajero, Outlander Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Re: Salutari din Jilava(nu de la Jilava) :W :cl . Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Re: Salutari din Jilava(nu de la Jilava) :W vecine! din Copaceni! KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Re: Salutari din Jilava(nu de la Jilava) :W zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Re: Salutari din Jilava(nu de la Jilava) Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Re: Salutari din Jilava(nu de la Jilava) :W :cl L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Re: Salutari din Jilava(nu de la Jilava) Bine ai venit. :W "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate