Trei Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 Salut. Am o problema cu macaraua de la usa stanga la un W461 Wolf. Can ajunge aproape de capatul cursei sus caraie si nu mai ridica geamul. Care ar fi pasii de demontare, deoarece este locul stramt si nu as desface fara sa stiu cum pun la loc. Cu un cod pentru macara ma puteti ajuta? In cazul in care e foarte scumpa, potriveste de la alt model? Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxian paul Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 (edited) Cod afli din programul EPC sau mergi la un magazin care lucrează cu acest program. De reparat se poate încărca dinți uzați și refăcuți, dar trebuie răbdare și ceva priceperea. Cea mai bună variantă este de a cumpăra una second-hand, nouă nici nu vrei să afli cât costă. Dacă alegi varianta reparației ar fi bine de tratat termic dantura la final pentru a ține timp mai îndelungat. Edited July 11, 2020 by maxian paul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trei Posted July 11, 2020 Author Share Posted July 11, 2020 Nu potriveste de la alt model gen W123 sau 124? Care ar fi ordinea de desfacut si pe unde se scoate mecanismul? gaurile sunt destul de mici. A mai demontat cineva asa ceva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxian paul Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 (edited) Nu cred că se potrivește de la w123 sau w124. Dacă cauți codul vei afla dacă se mai folosește și la alt model. Pentru demontare dai jos fața de ușă scoți șuruburile ce fixează macaraua de panoul uși și mai scoți cele două șuruburi ce fixează geamul de macara. Eu am electrice dar sunt sigur că nu diferă mult, înainte au fost manuale . Dacă ți-e teamă să demontezi apelează la un service. Vezi că sunt două modele de macara. Asta este modelul vechi. Se găsesc și aftermarket ,in jur de 35 lire sterline. Încearcă să cauți codul 4607200546 Edited July 11, 2020 by maxian paul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts