Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

MRL uri Suzuki Grand Vitara 2005

Postări Recomandate

20200716_182931.thumb.jpg.bfd79a2f01ac429f70bee1b679bd7826.jpg

wAAACH5BAEKAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw==​​

Buna ziua!

Se pot monta MRL uri manuale sau automate pe un Grand Vitara 2005? Am intrebat un vanzator si mi-a spus ca nu pot fi montate din cauza cuplajului de pe fata care functioneaza pe vacuum dar cred ca nu vorbeam de acelasi model.

Multumesc anticipat!

• Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut.

Poti pune fara probleme MRL manual. Dar nu prea are sens.

Spuneti ca nu ar trebui sa pun MRL uri deloc sau? Tatal meu a scos flansele fixe de pe un vitara din 98 si a pus mrl uri si mi-a recomandat si mie. De asta intreb ca sunt in necunostinta de cauza!

Link spre comentariu

daca pui mrl-uri nu mai invarti planetarele.mereu cum se intampla la flanse, eu mi-am pus mrl-uri dar implicit am blocat grupul. in concluzie mai putine piese in miscare automat o reducere de consum in 4x2
Link spre comentariu

daca pui mrl-uri nu mai invarti planetarele.mereu cum se intampla la flanse, eu mi-am pus mrl-uri dar implicit am blocat grupul. in concluzie mai putine piese in miscare automat o reducere de consum in 4x2

Ce consum sa aiba daca planetarele sunt antrenate de roti? Total irelevant.

Fiecare face ce vrea,

Si eu am pus MRL, apoi m-am convis singur ca nu era nevoie. Am trecut iar la flanse. Consumul acelasi.

• Like 1
Link spre comentariu

Ce consum sa aiba daca planetarele sunt antrenate de roti? Total irelevant.

Fiecare face ce vrea,

Si eu am pus MRL, apoi m-am convis singur ca nu era nevoie. Am trecut iar la flanse. Consumul acelasi.

daca ai flansa planetara este antrenata mereu chiar daca esti pe 4x2,daca pui mrl atunci planetara numai este antrenata ........ restul deduci singur ;)

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare