danut.stefan98 Postat Iulie 22, 2020 Partajează Postat Iulie 22, 2020 Buna ziua! Se pot monta MRL uri manuale sau automate pe un Grand Vitara 2005? Am intrebat un vanzator si mi-a spus ca nu pot fi montate din cauza cuplajului de pe fata care functioneaza pe vacuum dar cred ca nu vorbeam de acelasi model. Multumesc anticipat! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikusor Postat Iulie 23, 2020 Partajează Postat Iulie 23, 2020 da se poate. dar trebuie blocat cuplajul pneumatic din grup Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cmarin Postat Iulie 23, 2020 Partajează Postat Iulie 23, 2020 Salut. Poti pune fara probleme MRL manual. Dar nu prea are sens. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danut.stefan98 Postat Iulie 24, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2020 Salut. Poti pune fara probleme MRL manual. Dar nu prea are sens. Spuneti ca nu ar trebui sa pun MRL uri deloc sau? Tatal meu a scos flansele fixe de pe un vitara din 98 si a pus mrl uri si mi-a recomandat si mie. De asta intreb ca sunt in necunostinta de cauza! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cmarin Postat Iulie 26, 2020 Partajează Postat Iulie 26, 2020 GV are un compresor ce decuplează planetarele din grup. Astfel ca pe 4x2 nu lucrează grupul și implicit cardanul, având flanșe directe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikusor Postat Iulie 30, 2020 Partajează Postat Iulie 30, 2020 daca pui mrl-uri nu mai invarti planetarele.mereu cum se intampla la flanse, eu mi-am pus mrl-uri dar implicit am blocat grupul. in concluzie mai putine piese in miscare automat o reducere de consum in 4x2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cmarin Postat Iulie 30, 2020 Partajează Postat Iulie 30, 2020 daca pui mrl-uri nu mai invarti planetarele.mereu cum se intampla la flanse, eu mi-am pus mrl-uri dar implicit am blocat grupul. in concluzie mai putine piese in miscare automat o reducere de consum in 4x2 Ce consum sa aiba daca planetarele sunt antrenate de roti? Total irelevant. Fiecare face ce vrea, Si eu am pus MRL, apoi m-am convis singur ca nu era nevoie. Am trecut iar la flanse. Consumul acelasi. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikusor Postat Iulie 30, 2020 Partajează Postat Iulie 30, 2020 Ce consum sa aiba daca planetarele sunt antrenate de roti? Total irelevant. Fiecare face ce vrea, Si eu am pus MRL, apoi m-am convis singur ca nu era nevoie. Am trecut iar la flanse. Consumul acelasi. daca ai flansa planetara este antrenata mereu chiar daca esti pe 4x2,daca pui mrl atunci planetara numai este antrenata ........ restul deduci singur ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cmarin Postat Iulie 30, 2020 Partajează Postat Iulie 30, 2020 (editat) Colegule am scris mai sus ca planetarele sunt antrenante de roti, așadar se misca. Însă consumul este insignifiant. :2dr Editat Iulie 30, 2020 de cmarin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
puiuC Postat Noiembrie 29, 2020 Partajează Postat Noiembrie 29, 2020 daca pui mrl-uri nu mai invarti planetarele.mereu cum se intampla la flanse, eu mi-am pus mrl-uri dar implicit am blocat grupul. in concluzie mai putine piese in miscare automat o reducere de consum in 4x2 Cum ai blocat grupul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate