Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Lada Niva cabrio

quattropower

Postări Recomandate

Va salut dragi colegi.Am si eu o Lada Niva 1.6 varianta cabrio.Ladita o am de vreo 10 ani insa din motive personale a stat intr-un garaj fiind putin neglijata.Am hotarat sa ma ocup de ea si cu ajutorul unui coleg mecanic am reusit sa o aduc intr-o stare buna de functionare.

Vreau sa o folosesc in special pt offroad pe drumuri forestiere nu neaparat ceva extreme,insa as vrea sa ii fac unele modificari pt a fi mai capabila si aici as avea nevoie de sfaturi din partea voastra.

As vrea sa ii modific putin evacuarea in sensul sa elimin toba centrala,doar ca mi-e frica sa nu sune prea tare si asa este putin galagioasa

Vreau sa ii pun un filtru de aer sport si aici ma refer la carcasa filtrului,ceva mai deschis sa traga aer mai bine :) insa nu gasesc ceva compatibil si niste distantiere la roti de 30mm.

Pe viitor as vrea sa ii fac si alte modificari insa deocamdata am epuizat bugetul.

Va doresc o zi buna si astept orice sugestie

Editat de quattropower
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu mai este nimeni pasionat de batrana Lada pe forum?:))

Poate ma ajuta cineva.M-am hotarat sa schimb jantele cu unele de Suzuki ,modelul din poza, insa nu gasesc nicaieri concret ET-ul acestor roti,din cate am inteles ar fi de 5 insa nu sunt sigur.Intrebarea mea este daca aceste jante sunt ok pt Niva?Nu suprasolicita rulmenti?Momentan am jante cu ET 45,cred ca sunt cele de fabrica.Multumesc 1875702_jante-suzuki-vitara-samurai-jimny-lada-niva-pe-15_1.jpg.a12fd8c3d052f0dc321ee8b47122a774.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare