mihaipg Postat Iulie 22, 2020 Partajează Postat Iulie 22, 2020 Salutari. La masina nou achizitionata (Discovery 4, SDV6 SE 2013, 80k km) am observat o problema - turatia la relanti creste cand masina este in N sau P. Ajunge pe la 1100 rpm. Daca opresc AC, coboara instant. Nu imi prea vine sa cred ca e vorba de o crestere necesara, conditionata de incarcarea suplimentara data de compresorul AC. E totusi un motor maricel... Precizez ca la diagnoza de la achizitie nu a aparut nicio eroare importanta, si climatizarea functioneaza perfect. Aveti idee ce poate sa fie? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Iulie 22, 2020 Partajează Postat Iulie 22, 2020 Asa face,nu e problema. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaipg Postat Iulie 23, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2020 Multumesc pentru raspuns. Nu am mai intalnit chestia asta, nici la motoare de 3l si nici la 2.. Presupun ca e ceva specific pentru Land Rover? Si totusi, la un Range Rover Sport din 2019 nu influenteaza deloc. Una langa cealalta, in aceleasi conditii, la RRS sta unde trebuie, la mine creste. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliand3 Postat Iulie 28, 2020 Partajează Postat Iulie 28, 2020 Nu compara Range rover 2019 cu discovery 4 .... alte sisteme, alta configurare ... cu RR nu poti sa faci ci faci cu D4 ... bine, si nici invers :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate