01wla Postat Iulie 23, 2020 Partajează Postat Iulie 23, 2020 Salutare!de aproximativ 3 luni sunt proaspăt posesor de pajero și imi place la Nebunie mașina.e un vis împlinit:)). Mașina a fost adusă din Austria.are 134k km cica reali cu carte service.am cartea service. A avut câteva zone cu rugina care au fost reparate. ce modificări am făcut: -schimbat jantele cu unele originale -4 cauciucuri noi maltesa koala(care pana acum se comporta surprinzător de bine) -radio cd original(un moft) și bineînțeles reviziile de rigoare(ulei motor,diferențial,plăcute,discuri,etc.) urmeaza: -troliu -un portbagaj pe plafon.vreau sa pun sus roata de rezerva,deoarece mi se pare ca e prea grea pentru usa spate și se aude un scârțait pe Off road. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florian3 Postat Iulie 23, 2020 Partajează Postat Iulie 23, 2020 Felicitari pentru alegere! Sa te tina multi kilometri! Ce dimensiuni au anvelopele? Ce uleiuri ai folosit? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
01wla Postat Iulie 23, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2020 265/70/r16 am mers pe motul cutie de viteze,cutie transfer,dif spate și fata:75w90 motor:5w40 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
01wla Postat Noiembrie 10, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2020 Am avut și prima ieșire mai serioasă:).mașina s-a comportat exemplar.a fost ceva de vis.stiam ca e potenta mașina dar mi-a depasit asteptarile. masina e echipata cu “încălțări” A/T Malatesta Koala 265/70/16.una din masini avea MT-URI și am mers pe acelasi traseu.am ținut pasul:) Urmeaza sa fac ceva upgrade-URI la mașina. cred ca încep cu troliu:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
01wla Postat Ianuarie 1, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2021 Mașina a primit următoarele up grade -URI: -troliu grizzly de 9500 -suspensie Ironman +5 cm Troliu pana acum a făcut fata cu brio la cele 3 încercări.inițial am zis ca e prea mic pentru mașina,dar după consultări și documentări l-am ales pe cel de 9500. pe partea de suspensie pot sa zic ca in prima faza pe asfalt mașina pare mai rigida.sta mult mai bine pe viraje asta poate și din cauza ca arcurile de pe fata erau rupte iar telescoapele erau jale. Ce urmeaza pentru 2021: -o stație -vreau sa schimb cauciucurile A/T cu niște Mud-uri(bf km3) -sa montez niște overfendere -mi-au ajuns și distanțierele pentru roti dar fiind de 38 mm freacă roata fata in aripa(ma gândesc sa iau din ele la strung sa fie de 30mm ) -pe viitor un set de jante cu et negativ probabil -demontat bara fata și spate și duse la vopsit -montare bec frâna/poziție/semnalizare in stopurile de pe caroserie Și cat mai multe ieșiri:)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
01wla Postat Martie 12, 2021 Autor Partajează Postat Martie 12, 2021 Am dus pajero puțin la cosmetica:)). -vopsit bara fata și spate raptor -montat distanțiere de 3,8 cm -un set de muduri bf km3 -retrofit stop/poziție +semnalizare in stopurile din caroserie:) cam așa arată acum:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate