Alex_Isuzu Posted July 25, 2020 Share Posted July 25, 2020 Salut tuturor! Ma numesc Alex si sunt din Ramnicul Valcea. Acum 2 ani am achizitionat din Bucuresti un Isuzu Trooper 3.0 turbo diesel, cutie manuala, anul de fabricatie 2001. Am nevoie de niste sfaturi de la ceilalti posesori al acestui model in legatura cu sistemul de alimentare al masinii . Am schimbat mereu filtrele la 10.000km si brusc, motorul nu s-a mai alimentat cu motorina. Am desfacut filtrul de motorina, am verificat si turul si returul pana unde mi-au permis furtunele sa vad daca sunt sau nu infundate, insa conductele care vin din rezervor sunt metalice acea zona a conductelor nu stiu cum sa o verific. Pe furtunul care pleaca din rezervor spre filtru de motorina, nu vine deloc motorina, desi masina are plinul facut. iar pe furtunul ce pleaca din filtru catre motor, e motorina. Singura problema pe care am ''depistat-o'' , ''pompa'' aceea manuala de la filtru de motorina, am impresia ca e infundata, sau cumva, nu functioneaza in parametrii ei, oricat am incercat sa amorsez , niciun rezultat. Astept raspunsuri de la persoane care au in posesie sau au patit acelasi lucru, ce este de facut, sa fie vreun senzor ca nu da voie la motorina sa plece din rezervor, sa fie vreo conducta infundata? Multumesc frumos pentru atentia acordata si va doresc un weekend placut ! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts