Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

comanda tester land rover din anglia - jgs4x4 din uk

belogerer

Postări Recomandate

de regula suflu in iaurt - site-ul https://www.jgs4x4.co.uk pare legit si ar avea pretul cel mai bun din ce am gasit eu cu transport pentru un hawkeye total. daca stiti variante sub 1700 lei va rog sa imi spuneti si mie...

a mai comandat cineva de la ei? sunt in regula?

Editat de belogerer
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu l-am luat direct de la Bearmach, era o oferta interesanta pe atunci!

Cauta sa iei si interfetele adaptoare de care ai nevoie: https://online.flipbuilder.com/icle/upky/

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

multam dar la sursa aka bearmatch e cu 300 lei mai scump acum.

pt moment ma intereseaza doar pt freelander 1. masina personala.

daca va exista cerere voi cauta si interfete pt alte modele desi sunt cam scumpe. am vazut ceva pt perne de aer pe la 500 lei...stiu ca din 2-3 testari se plateste singura dar nu fac bani din asta...

Editat de belogerer
Link spre comentariu

Daca vei deschide link-ul pe care l-am postat, vei vedea ca si pentru Freelander 1 ai nevoie de o interfata pentru a accesa sistemele ABS si Security!

Interfata care, momentan, nici Bearmach nu o au pe stoc!

Link spre comentariu

Hawkeye a facut o marlanie cu interfetele alea, a aparut alternativa mai ieftina si nu trebuie nici o interfata (trebuie comandat pt JLR sau se face online nu stiu exact dar scula e verificata si functioneaza) https://www.motordiag.ro/nt510-tester-diagnoza-auto

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Hawkeye a facut o marlanie cu interfetele alea, a aparut alternativa mai ieftina si nu trebuie nici o interfata (trebuie comandat pt JLR sau se face online nu stiu exact dar scula e verificata si functioneaza) https://www.motordiag.ro/nt510-tester-diagnoza-auto

Fery, testerul asta stie sa salveze live data?

Link spre comentariu

Fery, testerul asta stie sa salveze live data?

Da, pe card

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Link spre comentariu

Am si facut comanda!

Raspunsul primit:

Buna ziua,

Din pacate nu mai lucram cu furnizorul Foxwell si produsul nu mai poate

fi expediat. Vor fi sterse de pe site in scurt timp.

Va rugam sa ne comunicati pentru ce gama auto aveti nevoie si ce functii

doriti sa efectuati pentru a va putea recomanda alt tester.

Cu stima!

Link spre comentariu

Am si facut comanda!

Raspunsul primit:

daca gasiti cumva alt furnizor de unde putem sa cumparam acest tester la pretul de aproximativ 900 lei sunt si eu interesat. poate daca facem mai multi comanda scoatem si un pret mai mic.

Link spre comentariu

daca gasiti cumva alt furnizor de unde putem sa cumparam acest tester la pretul de aproximativ 900 lei sunt si eu interesat. poate daca facem mai multi comanda scoatem si un pret mai mic.

Foarte greu de crezut ca poti negocia cu vreun distribuitor din Romania asa ceva!

La noi, am mai gasit astea:

https://www.cel.ro/testere-si-diagno...pMCMzPTwqNA-l/

https://www.emag.ro/tester-diagnoza-...ch-Action=view

La englezi:

https://www.cartool.co.uk/wholesale/...BoCrvYQAvD_BwE

Poate ne spune Fery daca stie ceva de primele doua!

Link spre comentariu

Important e sa fie NT510 sau 520 ca a aparut varianta 530 care se pare au ''upgradat-o" prea tare si face fitze. Merita comandat din UK ca iese mai iefin, stie tot ce ar sti si Hawkeye si chiar mai mult

Link spre comentariu

Important e sa fie NT510 sau 520 ca a aparut varianta 530 care se pare au ''upgradat-o" prea tare si face fitze. Merita comandat din UK ca iese mai iefin, stie tot ce ar sti si Hawkeye si chiar mai mult

https://www.cartool.co.uk/wholesale/foxwell-nt510-elite-multi-system-scanner.html?gclid=CjwKCAjw34n5BRA9EiwA2u9k38IwP0jsbUrLLir6Glj3hXMfHsTzg6oo2lZCS6d4102wJMlmtMNabBoCrvYQAvD_BwE

asta zic ei pe site ca ar fi model nt 510 si iese la 577 lei. selectez compatibilitate land rover/jag si engleza si spuneti ca merge bine pe freelander prima generatie?

Link spre comentariu

Aici e un ''function list" care a mai suportat updateuri

Foxwell NT510_Landrover_Functionlist-V1.00.pdf

Link spre comentariu

Inseamna ca nu ai verificat tabelul si la "special function list" ca semnul [TABLE=cellpadding: 0, cellspacing: 0]

[TR]

[TD]~2007[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

se refera la modele pana in 2007 - Freelander 1 , eu nu am incercat testerul asta personal pe Freelander dar am citit reviewuri bune despre el si e specificat ca acopera si modele OBD1

Editat de sierrafery

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

cu chiu cu vai mi-a ajuns si mie testerul. face ceva figuri la recunoasterea masinii dar am reusit sa sterg erorile si nu au reaparut iar abs-ul functioneaza. erorile depistate de tester erau de tipul semnal slab de la senzorii spate/fata. personal sunt multumit de aparat si cred ca merita banii.

Link spre comentariu

Cum adica face nazuri la recunoasterea masinii, ce se intampla ?

Link spre comentariu

are 2 moduri de recunoastere. dupa vin sau automat. nici unul nu merge. in sensul ca zice ca masina nu e gasita...

cumva totusi am intrat in calculator, a gasit erorile si cand i-am dat erase a reusit sa le stearga...

Editat de belogerer
Link spre comentariu

Cand selectezi modelul din lista nu iti apar meniurile de diverse sisteme ca apoi sa le selectezi si sa intri in lista de optiuni? Daca incerci in mod OBD2 sa iti gaseasca testerul vehiculul e gresit. Ai updatat testerul cu softul complet pt JLR ?

Link spre comentariu

testerul a venit chel fara soft. am bifat online optiunea land rover/jaguar online si a incarcat softul.asta acum o luna. presupun ca e up to date. cand selectez modelul din lista nu imi apare cum spui tu...

o sa mai incerc maine o testare si scriu exact cum apare pe el..si da cred ca in mod obd am incercat...

Editat de belogerer
Link spre comentariu

Nu cumva ti-au trimis NT530 in oc de 520 ?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare