belogerer Postat Noiembrie 2, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2020 Pe el scrie NT 510 Elite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Noiembrie 3, 2020 Partajează Postat Noiembrie 3, 2020 Pe el scrie NT 510 Elite. Acelasi il am si eu: tot chel a venit! Dupa incarcarea softului JLR, masinile pana in 2007 trebuiesc selectate manual, dupa 2007 se identifica automat dupa VIN... la unele e necesar sa introduci VIN-ul manual! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
belogerer Postat Noiembrie 3, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2020 mai mult ca sigur ca asa am facut...cred ca manual am selectat modelul dupa care i-am dat sa scaneze abs-ul.asta dupa ce scanarea manuala si introducerea vin nu a mers. ideea e ca a mers...am scapat de cei 3 amigos si abs-ul functioneaza - l-am testat pe ceva drum de pamant la ultima ploaie si intra. personal sunt multumit. la service-ul unde ma duc testerul pe care il are nu a vazut masina. si e oarecum dedicat land/range rover service-ul... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate