Wdec252002 Postat Iulie 25, 2020 Partajează Postat Iulie 25, 2020 Salut! Am o rugăminte către membri forumului. Caut o masina care sa ma ajute sa ajung în locuri greu accesibile. Mai exact ii vorba despre un teren intr-o zona izolata, cu ceva drumuri prin pădure care nu sunt circulate aproape deloc. Adica în următorii ani o sa merg de 2-3 ori pe luna, în orice anotimp pe un drum destul de urat de vreo 15 km din care vreo 5 km pri padure, pe o urma de drum, cu coborâri si urcări destul de accentuate si in toate situațiile climatice. Iarna, vara, ploi, zapada. ma gândesc la o masina pana prin 5000 euro, cara sa nu ma omoare nici la întreținere și nici la impozit. Nu ma deranjează ca ii SUV sau pickup si nici daca ii benzina sau diesel. Diesel la banii ăștia mi-ar plăcea sa nu fie unul care sa îmi dea emoții sau sa trebuiască sa bag bani în el foarte mulți. Cu benzina ar fi mai simplu. Aștept sugestii despre modele care sa se preteze la ce vreau eu cu mențiunea ca asi prefera ceva care sa îmi ofere ceva spațiu chiar dacă ii cu 2 uși. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 Salve, Eu mi-as lua o Toyota, dar la aceeasi bani gasesti ceva mai confortabil si mai bine echipat, un pajero. Eu n-as da tot bugetul pe o masina. as da pina in 3500 pentru ca, orice ai lua, tot o sa mai bagi ceva bani in ea. La cum descrii drumul, iti trebuie si troliu si gume bune in noroi. 5KM prin padure iarna, pe drumuri neumblate, nu-i faci cu un suv, oricare ar fi ala. Motorul iti trebuie cit mai mare, peste 2500. 1 The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Wdec252002 Postat August 8, 2020 Autor Partajează Postat August 8, 2020 Ok! Între timp am regândit bugetul si m-am si orientat spre cateva modele. Noul buget poate ajunge la 10000 euro si o iau pe firma, in leasing. M-am uitat la Discovery 3 sau 4 si la Nissan Pathfinder. Nu țin sa fie doar una din astea. Si Toyota ii ok dar la acești bani poate fi una mai veche cu 3-4 ani decât primele 2 si cu mai mulți km. La Discovery avantajul este ca nu mai trebuie sa înalt suspensia si are nevoie doar de gume si troliu. Ca acea suspensie poate fi costisitor de întreținut mai târziu ii alta poveste. Aștept si alte sugestii cu motivarea lor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat August 10, 2020 Partajează Postat August 10, 2020 disco 3 rugineste rau de tot si e costisitor de intretinut. Alin poate sa-ti spuna mai multe, cit a bagat prietenul lui in el. daca ai crescut bugetul, ai o varianta pe care obligatoriu trebuie s-o iei in calcul: patrol. iarna prin padure, drum necirculat. alea sint masini pregatite, cu 35" -uri, trolii... ce zici tu de pathfinder si disco 3/4 sint ok pentru o plimbare pe forestier vara, pentru cena noroi, dar in nici un caz dupa zile intregi de plouat si/sau nins. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Wdec252002 Postat August 10, 2020 Autor Partajează Postat August 10, 2020 De variantele sugerate stiu dar ne le-am luat în calcul pentru ca nu vreau o masina foarte veche. Un Patrol are 20 de ani sau mai mult. Decât asa mai bine o Navara sau L200 sub 10 ani. La mine la Cluj s-a decis ca mașinile Euro 1 si 2 sa nu mai aibă acces în oraș și nici euro 3 nu va mai dura mult pana vor fi interzise. Deci masina foarte veche exclus. Si faptul ca trebuie sa iau un diesel ii un lucru destul de neplăcut pentru mine pentru ca nu le suport dar nu prea am de ales. Faptul ca Discovery 3 nu se descurca în offroad sau zapada nu stiu daca ii chiar adevărat. Ca ii scump de întreținut, cu asta sunt total de acord si din acest motiv am cerut sfaturi și caut alternative. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat August 11, 2020 Partajează Postat August 11, 2020 (editat) daca vrei doar o masina care sa le faca pe toate, nu vei gasi. la ameicani te uiti degeaba, pentru ca ei nu au diesel, au motoare de 4 si 4.4 pe benzina. la fel, cel din al doilea film este un 4.4 pe benzina. in 2008, la Cheia, s-a organizat Land Rover Academy. http://www.automarket.ro/stiri/stude...emy-14874.html Disco 3, Range Rocver Sport, Freelander 2 si Defender... UIta-te un pe poze si apreciaza daca se pupa cu ce drumuri ai tu de facut. Ii pui un troliu in bot si aia e. UIte Freelander 2 -ul acolo: Editat August 11, 2020 de air_wolf The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate