Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Rulmenti fata Daihatsu Feroza

marius.roibu

Postări Recomandate

Am avut placerea sa constat azi ca pe fata, in ambii rulmenti am jos!

Are cineva ceva coduri pt rulmentii fata va rog? As fi tentat, din ce am cautat sa cred ca sunt astia?

https://www.autoeco.ro/set-rulment-r...379/a12192289/

Din partea celor care au schimbat deja, ceva recomandari va rog?Am MLR uri automate...trebuie date jos? ...nu stiu...orice sfat e bine venit

multumesc

Editat de marius.roibu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cand aveam joc in rulmenti, i`am mai strans un pic, apoi blocat la loc cu saiba aia. Inca se tin bine :D Am observat ca sunt 2 modele de rulmenti pe Feroza. Cu bile si, daca am observat bine la mine, cu role conice.
Link spre comentariu

Sunt cu bile conice.

S-a rezolvat si la mine ...jocul ala mare era pentru ca era slabita piulita!

DAR ATENTIE!

piulita aia slabita garantat are uzura pe fata interioara (a batut rulmentul in ea si a mancat-o). In cazul meu am avut cam 0.5mm pe fiecare parte uzura in piulita de strangere rulment.

Asa ca am luat la strung din piulita aia cam 0.5, si in spatele ei am pus o "saiba" de 0.5mm ca sa compensez diferenta de grosime pt ca altfel nu se mai aliniau gaurile.

Pus totul la loc si aia a fost.

Semeringul din spate, poate fi schimbat si comandat daca aveti rulmentii ok si doar ala obosit, il gasiti dupa codul: 190 339 24B

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare