Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Reconditionare 300 tdi

Bernard motanul

Postări Recomandate

Salut colegi. Am avut pana de curand un Disco 1 v8 care dupa un transplant de 4.6 din 3.9 dupa 30 mi km a murit, 2 camasi au plecat. Acum si caroseria este bolnava. Am gasit de cumparat 2 300tdi , unul cu motor refacut si altul fara probleme dar cu sute de km. Ma intereseaza daca stie careva, cat cost un 300tdi de refacut.Merg pe 300 tdi sa nu mai ma complic cu Bulgaria , ca pana acum si deja costul in Bg este 600 e pe an pe corecte. Tot Disco 1 ma intereseaza deoarece am 9000 e numai piese bagate in Disco 1 Editat de Bernard motanul
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ar fi bine pentru inceput ca motorul sa nu necesite o reconditionare completa si sa ii faci doar unele lucrari care sa nu necesite desasamblarea acestuia cum ar fi : inlocuire kit distributie, intinzator si curea accesorii, simeringuri si garnituri etansare daca sunt pierderi de ulei, pompa apa, pompa de alimentare motorina, filtru aer si motorina, service schimb ulei, verificare/ inlocuire bujii incandescente, reglaj joc culbutori, inlocuire furtune sistem racire, pentru toate acestea ar trebui sa te incadrezi in 500€.In caz de reconditionare completa este posibil, mai ales daca doresti sa faci si upgrade- uri pentru putere , sa ajungi la costuri mult mai mari , a se vedea preturile de la mdengineering.co.uk.
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Salut,

Trecerea de la 4.6 benzina la 2.5 diesel, mai ales ca stiu ca motorul de 4.6 a beneficiat si de ceva upgrade-uri, este cum ai trece de la avion la bicicleta. De asemenea, daca nu ma insel, masina era dotata cu bara fata/spate destul de solide, troliu etc, deci o greutate suplimentara ce isi va spune cuvantul pe motorul de 116 cp.

Acum depinde pentru ce vrei masina, daca o vrei sa tractezi ceva si sa faci drumuri lungi .....o sa fie cam anevoios, daca o vrei pentru distractie prin padure este ....aproape suficient.

http://range-rover-vogue.blogspot.ro/

Range Rover Autobiography, 3.6 L, 272 Cp

Link spre comentariu

Nu mai vreau sa o tin pe Bg cu 700 e pe an pe corecte si sa repar 4.6 ma duce 2500 e ,cu bloc adus din Anglia ,care sa aibe camasi cu guler si de banii astia. Am deja stranse pentru 2.5 ,turbina vnt , whater intercooler , injectoare de 2.8 , chiuloasa de la turneer portata. Le am tot adunat dupa ebay ,de 4 luni , boost pin, o groaza de troace . Evacuarea cap coada din inox adaptata de la v8. Am tot vazut ca scoti 150 de cai si este ok , ca ai si cuplu. Editat de Bernard motanul
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare