Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nissan navara

Radu petrila

Postări Recomandate

Buna seara.Sunt mai nou,am un navara din 2002 cu roți pe 16 as vrea sa pun roți 33x12,5/15,ce indicatii imi dati? Mulțumesc Editat de Astral
IMI / ITI / ISI ...nu se scriu niciodata cu cratima ! Si nici cu â nu se incepe niciun cuvant !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ca sa incapa dimensiunea aia, va trebui sa modifici foarte multe, ba chiar sa fie nevoie sa decupezi din aripi !

Pe scurt :

1 - suspension-lift (adica arcuri si amortizoare cu inaltare, probabil de 2" macar) + body-lift (adica tampoanele care se afla intre sasiu si caroserie sa le inlocuiesti cu unele mai inalte)

2 - dupa ce inalti masina trebuie sa latesti ecartamentul (distanta dintre rotile aceleiasi punti), lucru pe care il poti face fie cu jante cu ET negativ, fie cu flanse distantiere puse intre butucul rotii si janta;

3 - tot din cauza inaltarii, cablurile de frana si conductele de frana va trebui sa le prelungesti

4 - etc....

Esti sigur ca iti trebuie neaparat roti de 33" ....?

Esti sigur ca ai epuizat tot ce poate masina cu rotile ei stock si TU simti ca esti in stare sa faci mai multe cu masina si doar rotile te tin pe loc ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare