Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ET Jante Suzuki

quattropower

Postări Recomandate

Sunt jante stock de vitara (9 gauri) , au et +20 sau +25 mm . Celelalte de care zici sunt de jimny si au et+5 mm si au 10 gauri .Ambele au latimea 5.5j .

Recomand cele de jimny!!

"If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems "
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce vad in poza e super ok, ai stabilitate mai buna , unii dau bani pe flanse sa arate asa masina sau intorc jante !!!
"If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems "
Link spre comentariu

Mi-e frica sa nu frece in aripa.Cea din poza are cauciuc normal de strada,este rezerva de la un samurai mi-a dat-o cineva sa fac o proba.Vreau sa pun niste simex-ul sau M/T si nu stiu daca va freca in aripa cu jante de jimny.As putea sa inalt masina insa deocamdata nu stiu prin ce metoda.
Link spre comentariu

Salut.

Nu știu dacă se potrivesc la gaura centrala, însă se poate ajusta.

Asa e, sunt ET +25, J 5,5.

​​​​​​Apropo de ce spun colegii, cu scoaterea roții în afara, mai sunt jante de SJ410, ce se pot pune pe ambele părți, obținându-se astfel ET cu + ori cu -.

Pune întrebare și la nivari despre cum se potrivesc pe Niva.

E posibil ca vânzătorul acelor jante etalate de tine sa îți spună cum dau pe Niva.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare