quattropower Postat Iulie 28, 2020 Partajează Postat Iulie 28, 2020 Buna ziua.Ma poate ajuta cineva sa imi spuna ce Et au jantele din poza.Atentie mai este un model cu buza mai mare.Ma intereseaza exact modelul din poza.Va multumesc mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jineas Postat Iulie 28, 2020 Partajează Postat Iulie 28, 2020 Sunt jante stock de vitara (9 gauri) , au et +20 sau +25 mm . Celelalte de care zici sunt de jimny si au et+5 mm si au 10 gauri .Ambele au latimea 5.5j . Recomand cele de jimny!! "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
quattropower Postat Iulie 28, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2020 Multumesc mult de raspuns.M-ai lamurit.Eu vreau sa le folosesc pt Lada Niva si cele de jimny par putin prea iesite Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jineas Postat Iulie 28, 2020 Partajează Postat Iulie 28, 2020 Ce vad in poza e super ok, ai stabilitate mai buna , unii dau bani pe flanse sa arate asa masina sau intorc jante !!! "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
quattropower Postat Iulie 28, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2020 Mi-e frica sa nu frece in aripa.Cea din poza are cauciuc normal de strada,este rezerva de la un samurai mi-a dat-o cineva sa fac o proba.Vreau sa pun niste simex-ul sau M/T si nu stiu daca va freca in aripa cu jante de jimny.As putea sa inalt masina insa deocamdata nu stiu prin ce metoda. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
quattropower Postat Iulie 28, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2020 Am mai gasit si modelul acesta.Cred ca este tot de vitara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jineas Postat Iulie 28, 2020 Partajează Postat Iulie 28, 2020 tot vitara , cam acelasi ET cu primele! "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cmarin Postat Iulie 28, 2020 Partajează Postat Iulie 28, 2020 Salut. Nu știu dacă se potrivesc la gaura centrala, însă se poate ajusta. Asa e, sunt ET +25, J 5,5. Apropo de ce spun colegii, cu scoaterea roții în afara, mai sunt jante de SJ410, ce se pot pune pe ambele părți, obținându-se astfel ET cu + ori cu -. Pune întrebare și la nivari despre cum se potrivesc pe Niva. E posibil ca vânzătorul acelor jante etalate de tine sa îți spună cum dau pe Niva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate