Filalucian Postat Iulie 28, 2020 Partajează Postat Iulie 28, 2020 (editat) Am o problema care imi da de cap la al meu freelander 1,TD4 Automat. Acum vreo luna mi s-a incins o roata. Am desfacut etrierul si am schimbat pistonasul si garniturile,cu ocazia asta am zis sa schimb si placutele. Roata se incingea in continuare iar pistonasul se bloca. Am zis ca nu mai are rost si am cumparat un etrier reconditionat. Am schimbat si ghidajele,leam lubrifiat si patinele(clemele de pe suportul de etrier.) Am pilit un pic din umerii placutelor ca zicea cineva ca poate fi din cauza asta. Rezolvare? Nu,in continuare roata se incinge de iese fum din placute. Voi aveti idee? ce as mai putea face? Editat August 2, 2020 de Astral VREUN / VREO ....niciodata cu cratima ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Iulie 28, 2020 Partajează Postat Iulie 28, 2020 Port etrier deformat sau rulment roata. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florian3 Postat Iulie 28, 2020 Partajează Postat Iulie 28, 2020 (editat) Am avut acum multi ani problema asta la o Dacie. Problema a fost de la furtunul care vine la etrier. M-am prins dupa multe incerccari cand am desfacut etrierul, furtunul atarna dar nu curgea deloc lichid de frana. Nu spun ca asa o fi si la tine dar poate merita incercat. Toate cele bune! Editat Iulie 28, 2020 de Florian3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filalucian Postat Iulie 28, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2020 (editat) Am curățat și port etrierul, fără succes. Având în vedere ca e singura piesa ce nu am schimbat-o, o sa încerc și varianta asta. Ca și completare, practic dacă mașina e în pantă si eliberez pedala, mai durează poate o secundă până plăcuțele eliberează discul. Asta face ca în condiții de trafic, fiind automată, discul sa se învingă puternic. Nu știu de unde e întârzierea asta. Apoi o data încinsă se înfrânează tot mai puternic. Editat Iulie 28, 2020 de Filalucian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iulie 29, 2020 Partajează Postat Iulie 29, 2020 Dupa fiecare interventie, esti sigur ca ai aerisit corect? Nu uita ca ai ABS, se aeriseste mai greu fara un aparat special! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Iulie 29, 2020 Partajează Postat Iulie 29, 2020 (editat) Scoate mufa de la modulul ABS sau siguranta FL8 si da o tura asa ... daca asa nu se mai incinge e modulul defect ca activeaza valva pe roata aia de parca ar activa TC... daca nu e nici o schmbare masoara grosin=mea discului cu sublerul si compara-l cu celalalt sa nu se fi montat un disc de facelift ca alea din cate stiu sunt mai groase Editat Iulie 29, 2020 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filalucian Postat Iulie 30, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2020 (editat) Multumesc pentru raspunsuri,se pare ca pana la urma raspunsul a fost furtunul care intra in etrier. Din nu stiu ce motiv,lichidul nu mai circula corespunzator, astfel ca la returul pistonului aparea acea intarziere. L-am schimbat iar acum functioneaza corespunzator. Se pare ca de multe ori ne gandim la lucruri complicate cand de fapt sunt mai simple. Numai bine! P.S. Florian3 ai avut dreptate,se pare ca a fost ca la Dacie :) Editat Iulie 30, 2020 de Filalucian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florian3 Postat Iulie 30, 2020 Partajează Postat Iulie 30, 2020 Ma bucur ca ti-a folosit informatia! Felicitari pentru faptul ca ai ales sa ne comunici si modul de rezolvare. Consider foarte util acest lucru, pana la urma acesta e principalul scop al unui forum, parerea mea! Toate cele bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate