Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

freelander 2... cateodata trage bine, cateodata nu

rionut83

Postări Recomandate

Va salut pe toti. Sunt noul posesor al unui freelander 2 din 2008, 2.2 160 cp. Am observat faptul ca masina cateodata nu trage. Ca si cum nu ar functiona turbo. Erori nu are la bord. In rest motorul se aude si functioneaza bine. La mine in zona mecanicii fug de LR. Spun ca este o masina greu de reparat. Eu mai am un Fl1 pe care am invatat sa-l servisez singur. Dar Fl 2 este alta poveste si nu stiu de unde sa ma apuc.

LR frelander td4 facelift

Daihatsu Feroza

Bmw e46

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut. In primul rand schimba filtrul de motorina cu unul de calitate ca are o valva de sens in el si aftermarketurile se blocheaza sau daca e inca cel original e timpul de schimbat, nu e un simplu filtru ca la altele, cauta dupa LR001313G

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Am făcut revizia. Filtrul de motorina este Champion. M-am gândit sa curat egr - ul și debitmetrul. Mai suspectez și actuatorul de la turbo. Dar nu știu cum să-l probez pe acela.

LR frelander td4 facelift

Daihatsu Feroza

Bmw e46

Link spre comentariu

Senzorii sau actuatorul turbina ar trebui sa lase ''urme'' adica ceva coduri de eroare, vezi sa nu ai vreo scapare la furtunele turbo sau sa fie delaminate

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Clapeta acceleratie sau valva EGR.

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare