Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Safe mode / Limp mode evoque

Sseebi

Postări Recomandate

Salut !

detin un evoque 2.2 tde automat si am o mare problema .

dupa ce se incalzeste masina intra in safe mode / limp mode si nu mai accelereaza corect. Ajunge la 100-120 dar pleaca foarte greu de pe loc, extrem de greu, si se tureaza mult mai rau pana schimba treapta .

Masina nu are absolut nici o eroare , nici pe tester multimarca nici pe testerul din reprezentanta LR .

am verificat, pe rand, in timp ce masina se afla in limp mode, toate valorile posibile: turbina, presiune, egr, actuator turbina, clapeta acceleratie, temperatura ulei cutie, temperatura intrare / iesire dpf, etc etc - totul este in parametrii . Masina are 130.000 km . Mai am un prieten cu un Freelander 2 , exact aceeasi problema . La fel, fara erori. Unii colegi de pe forumuri straine au schimbat turbinele insa fara rezultat . Unul singur a spus ca a gasit un fir corodat care ducea spre sonda de pe dpf si la un momentdat ii arata valoarea foarte mare la intrare in dpf si o baga in limp, a scapat prin inlocuirea cablului . La mine cablurile si mufele sunt absolut perfecte, ca noi . Din cate am sesizat eu si colegul cu freelanderul, face chestia asta doar cand este cald si afara si dupa ce se incalzeste putin masina, daca este frig gen sub 10 grade nu face (am masina din ianuarie si pana in aprilie - mai nu a facut niciodata)

s-a confruntat cineva cu problema asta ?

multumesc de raspunsuri !!

Editat de Sseebi
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare