catalintoma511 Posted August 10, 2020 Share Posted August 10, 2020 Salut! Sunt in cautare de niste anvelope pentru Freelander 2-ul meu. As vrea sa faca fata la zapada, in special la cea nebatuta. Zilnic fac 50-60 km pe asfalt si cam 600m pe teren neasfaltat, drum de tara. Nu ma duc sa ma aventurez pe camp, dar cum nu stau chiar la strada si primaria doarme iarna, am de trecut prin zapada cam de 25-30 cm, rareori mai mult. As vrea sa se comporte bine si pe asfalt, nu numai pe zapada. Din cate stiu eu, din ce am mai vazut pe net, niste anvelope cu profil la cranturi mai mare ar fi mai recomandate pentru asa ceva, imi par ca arunca zapada mai bine decat celalalte. La cele strict de iarna nu prea am gasit ceva cu profil decent la cranturi, asa ca m-am gandit la niste A/T-uri. Geolander G015 imi par ok, se incadreaza in buget, dar din ce am vazut prin videoclipuri nu par foarte stralucite pe zapada. Niste pareri, recomandari? Bugetul pe bucata ar fi de in jur de 500 de lei, poate 600 daca chiar fac banii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crispus Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 Eu am Falken WILDPEAK A/T3W (bine, pe alte dimensiuni), sunt mai bune pe zapada decat BFG KO de le aveam inainte pe masina. Cred ca sunt acceptabile pentru o anvelopa A/T dar nu mi se pare ca exceleaza la ceva anume. Pot sa le compar doar cu BFG-urile de dinainte: mai silentioase pe asfalt, rating mai bun pentru consum si franare pe umed. Per total, sunt multimit de ele. Oricum, orice anvelopa ai alege e un compromis, in functie de cum le folosesti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ccristi27 Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 Salut, Arunca un ochi si la Firestone Destination AT. Eu sunt la al doilea rand de anvelope Firestone si sunt foarte multumit de ele. Au fost testate si pe zapada, noroi dar merg foarte bine si pe asfalt. https://m.tirerack.com/tires/tires.jsp?tireMake=Firestone&tireModel=Destination+A%2FT Stima, "Good goods are never cheap / Cheap goods are never good" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts