Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat montaj Instalatie GPL Stag 300 pe V8, unde!?

daniel_hnatec

Postări Recomandate

Va salut, caut sa montez o instalatie GPL Stag 300 pe o americana, V8.

Am instalatia GPL completa, cumparata in urma cu ceva timp si caut unde sa o montez pe masina. Stiu faptul ca majoritatea service-urilor monteaza doar ce vand, ceva legat de omologare/conformitate, etc. Masina e pe Bg, as avea nevoie doar sa o montez si sa fie functionala/adaptata.

Multumesc,

Daniel

0784.399.979.

Nu lua viata in serios, oricum nu scapi viu din ea!!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

aparent e usor...in realitate...nu e

pe ce masina a fost montata instalatia....si pe ce masina vrei sa o montezi?

nu se baga lumea ptr ca e munca de chinez batran...de cele mai multe ori inst electrica trebuie modificata........furtunele trebuiesc inlocuite...rampele de injectie trebuiesc verificate/reglate/curatate...la fel si vaporizatorul....ai toate sansele calungimea tevii de alimentare sa nu fie cea de care ai nevoie....toate astea genereaza costuri......cand tragi linie si faci socoteala vei vedea ca e mu; mai bine sa cumprei o inst noua

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
aparent e usor...in realitate...nu e

pe ce masina a fost montata instalatia....si pe ce masina vrei sa o montezi?

nu se baga lumea ptr ca e munca de chinez batran...de cele mai multe ori inst electrica trebuie modificata........furtunele trebuiesc inlocuite...rampele de injectie trebuiesc verificate/reglate/curatate...la fel si vaporizatorul....ai toate sansele calungimea tevii de alimentare sa nu fie cea de care ai nevoie....toate astea genereaza costuri......cand tragi linie si faci socoteala vei vedea ca e mu; mai bine sa cumprei o inst noua

:-D abia acum am vazut mesajul.

Instalatia este noua, nemontata, cumparata special pentru V8.

Nu lua viata in serios, oricum nu scapi viu din ea!!!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare