Vizitator aky83 Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Salut, Sunt Aky, sunt din Pitesti, nou pe forum si nou in offroadul pe 4 roti. Ma bucur mult ca v-am cunoscut, e o comunitate foarte frumoasa aceasta a pasionatilor de plimbari pe noroaie printre copaci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Re: Salutari de la mine si de la jigodia mea Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Re: Salutari de la mine si de la jigodia mea :W :cl , dar nu-i mai vorbi urat ca s-ar putea sa se supere.... :hi Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Re: Salutari de la mine si de la jigodia mea No servus :hi ! Bine ai venit! :grin: @Clauho - Nu vrea sa o supere, numa' s-o faca de rusine :ha: Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Re: Salutari de la mine si de la jigodia mea No servus :hi ! Bine ai venit! :grin: @Clauho - Nu vrea sa o supere, numa' s-o faca de rusine :ha: Pai de ce , ca e si frumusica si bunicica :ha: ! :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: Salutari de la mine si de la jigodia mea bine ai venit! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: Salutari de la mine si de la jigodia mea Bine ai venit. :W "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Alex Pintea Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: Salutari de la mine si de la jigodia mea salut si bine ai venit :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: Salutari de la mine si de la jigodia mea bine ai venit cu jigodia ta! :ha: 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: Salutari de la mine si de la jigodia mea :W range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: Salutari de la mine si de la jigodia mea Bine ai venit :hi Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: Salutari de la mine si de la jigodia mea Bun venit ! Vorbe dulci ar trebui sa- i spui masini tala la esapament, sa nu te lase cand o vrea ea pe unde vrea ea ! :hi :W baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: Salutari de la mine si de la jigodia mea :W :cl L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate