Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

  • GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Problema cutie de viteze Jimny 2006


Paul_C
 Share

Recommended Posts

Am un Suzuki Jimny din 2006 cu 4x4 la buton si acum o aprox o luna am schimbat cutia de viteze cu una SH. Inainte de schimbarea cutiei simtomele erau ca sarea din viteza, la inceput in viteza a 2 a si apoi in prima viteza. Am dus masina tractata la service facand zgomote din ce in ce mai mari cu cat ne apropiam de service. Am inteles ca ar fi trebuit sa decuplam ceva inainte de tractare, dar... Verdictul a fost cutia de viteze muci si ca mai bine cumpar alta cutie SH decat sa o desfac si sa incerc o reparatie pentru ca s-ar putea sa fie mai scump.

A doua cutie a fost montata si timp de o luna de zile a functionat bine, aveam un zgomot de la garnitura in forma de con de la toba(a fost schimbata deoarece cea veche era rupta). Acum a doua cutie incepe sa aiba simtome usoare de a sari din viteza, sare dar am putut sa merg cu ea pana acasa.

Intrebarea ar fi daca poate fi altceva care cauzeaza aceasta problema la cutie si intr-un final va ceda si aceasta. O cutie de viteze nu este chiar ieftina si nu ma asteptam sa se manifeste asa repede.

Ma gandesc daca ceva pune presiune pe cutie, dar nu am observat ca ar merge mai greu decat inainte.

S-a mai lovit cineva de aceste probleme?

 

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use