Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Aceasta este Romania! Acestia sunt romanii!

Postări Recomandate

Re: Aceasta este Romania! Acestia sunt romanii!

In primul filmulet avem peisaje, natura, cladiri.

In filmuletul nr 2.. restul.. si ce inseamna lumea fara Romania.

Snt multe de spus.. insa nu sunt in dispozitia necesara acum.

Ideea e ca .. ne diluam.

Rau de tot.

Si absorbim mult din exterior.. si cele bune, dar mai mult relele.

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Aztec - te rog fa comparatie intre topicul tau si acesta. NU-mi da Romania in imagini. Stiu ca e frumoasa.Dar...ce vrei sa spui? Ca e pacat ca e populata? NU! Ofera celor de aici si celor care vin in vizita, oameni! Romani! NU peisaje. Conationali de care suntem ... bucurosi! hehehehe

Link spre comentariu

@bullbar- vad ca te referi la a aoferi celor straini imagini cu ce reprezinta romanul; din pacate, tin sa te dezamagesc: sunt o naitie de curve, de hoti, de oameni lipsiti de mandrie, demnitate, identitate si tel; am fost obisnuiti sa fim calcati in picioare inca de acum 2000 de ani si sper sa nu treaca mai multe de 2000 de ani pana ne vom trezi

asa ca nu avem ce oferi, noi, din prisma oamenilor;daca ar fi fost altfel nu ar fi trebuit sa mergem in Bulgaria pentru o partie de schii, nu ar fi trebuit sa mergem in grecia sau bulgaria pentru servici;

la celelalte tari din Europa nici nu mai vreau sa ma refer;

am fost comunisti si lasi si asa vom fi in continuare;

suntem multumiti ca mai luam 50 de lei la leafa, suntem multumiti ca avem OTV :ha:

din pacate cu greu mai gasesti in tara asta pe cineva care sa fie sincer, corect, sa lupte pentru anumite idealuri sau pentru a aface bine celorlalti

Si imi cer scuze (probabil ca lucrezi in presa), mare vina pentru toate aceste le au jurnalistii care sunt niste curve

Link spre comentariu

Si imi cer scuze (probabil ca lucrezi in presa), mare vina pentru toate aceste le au jurnalistii care sunt niste curve

Deci sunt o curva. Multumesc. Nu e asa ca e foarte simplu sa ne scuipi in ochi pe toti fara sa te uiti pe cine anume cade? Cum zici tu, amice!

Link spre comentariu

parerea mea asa pe scurt :

exista romanisi ROMANI

Aici cred ca ar trebuii mentionati ROMANII

ref la situatia de KK din tara deja daca ne uitam asa bine ne-am intors ca si mentalitate inainte de revolutie , ne lasam calcati in picioare de parlament, si guvern care au luat locul Marii adunari Nationale si alui niculae ceasusescu ,si inghitim toate magariile care le fac ,a trebuit sa asteptam 40 ani sa iesim in strada oare trebuie sa ma bucur peste 20 de ani cand voi fi in baston ca copii nostrii i-au luat pe nemernicii astia de gat ?

Link spre comentariu

@bullbar- vad ca te referi la a aoferi celor straini imagini cu ce reprezinta romanul; din pacate, tin sa te dezamagesc: sunt o naitie de curve, de hoti, de oameni lipsiti de mandrie, demnitate, identitate si tel; am fost obisnuiti sa fim calcati in picioare inca de acum 2000 de ani si sper sa nu treaca mai multe de 2000 de ani pana ne vom trezi

asa ca nu avem ce oferi, noi, din prisma oamenilor;daca ar fi fost altfel nu ar fi trebuit sa mergem in Bulgaria pentru o partie de schii, nu ar fi trebuit sa mergem in grecia sau bulgaria pentru servici;

la celelalte tari din Europa nici nu mai vreau sa ma refer;

am fost comunisti si lasi si asa vom fi in continuare;

suntem multumiti ca mai luam 50 de lei la leafa, suntem multumiti ca avem OTV :ha:

din pacate cu greu mai gasesti in tara asta pe cineva care sa fie sincer, corect, sa lupte pentru anumite idealuri sau pentru a aface bine celorlalti

@bbb

Am o mare rugaminte.

Incearca sa scrii corect, sa folosesti corect semnele de punctuatie si sa incepi propozitiile cu majuscule. Crede-ma, mi-e dificil cateodata sa urmaresc ce vrei sa spui exact. Probabi ca te grabesti dar nu as vrea sa inteleg gresit sensul celor spuse de tine. Si nici altii sa nu inteleaga gresit.

Si, legat de curve...nu generaliza... :grin:

E cam de prost gust sa ii spui omului in fata ca e o curva atat timp cat nu il cunosti inca... Plus ca mai sunt si alti jurnalisti aici...

Si legat de topic...nu ii prea vad sensul...

Romani deosebiti, despre care ar merita sa vorbim aici, nu prea mai sunt prin tara asta...

Ce ma deranjaza pe mine mai tare este faptul ca noi am uitat ca acest forum este unul specific de offroad si ca deschidem o gramada de topicuri care, tot respectul pentru ele, dar nu au legatura cu offroadul.

@Bullbar, as prefera sa discutam despre ce ti-ai rupt la masina, in ce conditii, cu ai fi putut evita asta, cum repari masina, ce sfaturi dai altora legat de situatia asta si alte chestii de genul asta...

Stiu ca esti obisnuit ca la emisiunea ta sa poti discuta subiecte de toate felurile, in functie de subiectele care apar in presa scrisa, dar...no offence, intelegi ce zic, nu?

Chestie valabila pentru multi useri de aici. Toata lumea vinde, se cearta, comenteaza politica din Romania etc... Se pierde spiritul acestui forum.

Zona tehnica abia se mai foloseste...

Numai bine,

Max

Link spre comentariu

@ bbb

Prietene......hai sa ne gandim asha......ipotetic vorbind........

Eu ash fi jurnalist.......tu ai fi politist.........ce-ar trebui sa fac eu acuma......sa-ti dau in cap ca un idiot mi-a dat o amenda aiurea acum 6 luni?

Am cunoscut jurnalisti care au avut mari probleme ca isi tineau coloana dreapta si nu scriau dupa indicatiile editorului sef care ii cam dicta "linia"

Am cunoscut politisti care au ajuns pe la Cuca Macaii pt ca nu au vrut sa musamalizeze un "dosarel de jmecher"

Probabil ca exista si cofetari patiseri care au fost dati afara pt ca au refuzat sa faca savarine cu lapte stricat......

Hai nu ne baga pe toti in aceeasi oala.......si mai ales.......nu da drumul la malaxor

Cu respect

Link spre comentariu

Mi se pare mie sau ideea topicului a fost alta. In fine, am sa va rog sa cititi cateva nume care poate va spun ceva:

Petrache Poenaru

Emil Racovita

Henry Coanda

Traian Vuia

Dr. Nicolae Paulescu

Mircea Eliade

Ioan Petru Culianu

Dimitrie Cantemir

Pentru cine vrea sa continuie lista este deschisa.

Range Rover Classic V8

The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine

Link spre comentariu

@ Max ai dreptate. Am gasit celalalt post si am zis sa fie si un post .... in fine...care sa arate o alta fata. Dar ...ai dreptate. Nu e locul aici pt asa ceva. Imi cer scuze. Referitor la ce si cum comentez in emisiunea mea, nu prea are legatura cu sentimentul care m-a animat in deschiderea acestui topic. Am vrut doar sa atrag atentia, in acest fel, ca sintagma "ca romanu nu-i nici unu" ar fi fost mai putin prejudicianta pt noi schimbata in " NISTE romani".

@ Pt domnul care m-a catalogat drept curva: nu am luat in viata mea o spaga. Am 11 ani de presa. IN primul an, un batran din Maramures ne-a oferit celor de la ZIUA-Investigatii un cadou: o mana de nuci si 3 conuri de brad pt ca isi recuperase casa cu ajutorul nostru. Atunci am realizat ca indiferent cat de rau imi va fi nu am sa ma manjesc niciodata tocmai pt a putea beneficia de ACEA multumire din ochii celor vai mama lor. Am fost redactor sef, cu 3.000 de euro lunar si am refuzat salariul si postul in momentul cand mi s-a cerut sa-l manjesc pe Oprescu cu rahat. Asa am ajuns la TV, unde nu-mi gasesc locul, castig muuuult mai putin, dar in presa scrisa nu se mai scria adevarul. La 39 de ani am fost obligat sa invat sa vorbesc in fata camerelor, asta pt ca am cateva operatii in gura si nu pot articula foarte bine toate cuvintele, dar ma bucur ca macar pot spune adevarul, chiar daca unii ma scuipa si ma fac tarfa fara a ma cunoaste.

@ Legat de topic ... este uimitor cum a esuat in dauna celuilalt. care arata romani tembeli, unde exemplele au mers snur. :1 Am vrut doar sa atrag atentia ca nu este benefic "sa ne radem continuu" de noi.

Nu stiu cum sa inchid acest topic, deschis neinspirat, dar din punctul meu de vedere considerati-l INCHIS!

Voi incerca sa nu ma mai implic in niciun subiect in afara celor tehnice sau legate de iesiri.

Multumesc si va rog sa ma scuzati ca am cauzat, din nou, probleme p'aici.

Link spre comentariu

Imi cer scuze inca o data, dar nu am vrut sa generealizez nimic; Doream sa afirm ca intr-o societate democratica rolul cel mai mare in formarea, cultivarea, aprecierea unor valori il are presa, iar la noi acest lucru se vede foarte rar.

Oricum, felicitari Bullbar pentru atitudinea ta si iti doresc sa ai in continuare puterea sai faci intotdeauna ceea ce crezi tu ca e corect.

Link spre comentariu

................................................................................... !!

...

..... acum , cand , de ziuna nationala cam toti romanii simt romaneste ... vi tu in topucul asta si ne faci cum i-ti vine la gura ... :

viewtopic.php?f=20&t=3631&start=45

<<<<<<< bullbar: Este exact genul de topic care te distreaza si iti produce o intindere ampla a mustatei pe mecla. Dadada...foarte tare. Asa e romanul. Prost, incult, arogant, plin de fitse....dadada!!! Foarte tare! Lenes si carcotas, fricos, infidel, lipsit de caracter, chitros.

Sunt de acord cu voi! A...apropos...voi sunteti romani, nu? Eu sunt de etnie maghiara, d'aia va intreb! Tare de tot topicul, am mai vazut tema asta si la posturile TV. Gadea de pe Antena 3 a realizat, tot asa, mai multe emisiuni cu romani d'astia prosti si a zis ca sunt multi. Eu, ca ungur, de fapt sunt si un pic rrom si un pic bulgar.... si un pic cam din toate natiile acestui pamant, va felicit ca aduceti o asemenea contributie la cultura universala. Cred ca in 10-20 de ani, daca o tineti tot asa cu reclama asta, pe hartile de geografie din lume se va scrie "Asa nu" pe teritoriul pe care il ocupam astazi.

Daca privesc in adancul topicului, observ cu satisfactie repulsia pe care o aveti fata de voi (noi) ca popor si unde ati ajuns. Dar nu va temeti, pt ca este adevarat, cum vi se tot spune la TV, romanii au supravietuit in timp tocmai pentru ca au fost asa. Ati vazut ce a patit Sparta? Ce idioti! Au pierit ca neam si nici dracu nu-si aduce aminte de ei!!!

A...si sunt de acord si ca avem lideri de cacao. La asemenea specimene...ce lideri vreti?Puahahahaha......tare de tot. Mai puneti exemple d'astea si apoi hai sa ne radem cu gurile pline de popcorn si bere. Apoi sa ne vedem d'ale noastre, fiecare in tribul lui, cu femeia lui (sau a altuia, nu conteaza). Oricum ceea ce iese se cheama "roman", nu?

Bravo aztec!!! >>>>>>>>>

... dar nu ti se pare de ajuns... si mai deschizi si un topic .... o avea neamul nostru bune si rele.... o avea si romanii curvele lor ... dar macar se mai spala....

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare