Ujio Postat Septembrie 16, 2020 Partajează Postat Septembrie 16, 2020 Salutari.M-am stabilit la tara,si din pacate drumurile sunt proaste si nu sunt perspective de imbunatatire.Imi trebuie o masina diesel cu garda la sol mai mare decit autoturismele,motor maxim 2 litri,sa tracteze macar 1400kgremorca franata..Drept pentru care nu ma decid intre Rav4,Grand Vitara si eventuale alte ragalii gen Freelander si similare.Parerile pertinente sunt binevenite,cu multumirile de rigoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Septembrie 18, 2020 Partajează Postat Septembrie 18, 2020 e musai sa se respecte regula cu motorul de 2 L ? Ai avea nevoie mai degraba de un tot teren , nu de un SUV ... . Masinile la care te-ai gandit tu , eu nici nu le-asi fi pomenit :sr. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ujio Postat Septembrie 19, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2020 Am trecut de 50 de ani,si as accepta motoare peste 2 litri doar pentru un xc70... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Septembrie 19, 2020 Partajează Postat Septembrie 19, 2020 noah atunci nu stiu , nu stiu ce e xc ala . Eu voiam sa iti recomand LC sau Patrol , Pajero , etc .... Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costinell Postat Octombrie 1, 2020 Partajează Postat Octombrie 1, 2020 noah atunci nu stiu , nu stiu ce e xc ala . Eu voiam sa iti recomand LC sau Patrol , Pajero , etc .... volvo XC70 :) echivalentul lui audi allroad si eu vreau una pina sa mor :) 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Octombrie 2, 2020 Partajează Postat Octombrie 2, 2020 volvo XC70 :) echivalentul lui audi allroad si eu vreau una pina sa mor :) :no1 noah pe asa ceva eu nu as da banii . Fiecare stie ce e mai bine pentru el. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ujio Postat Octombrie 2, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2020 (editat) Irod nu e in eroare,cel putin nu de tot.Ce recomanda el e mai pregatit si mai adecvat pentru offroad decit xc70.Xc70 sau 90 sunt mai spre suv decit spre offroad....Si ca sa ii rapund intrebarii cu musai,as vrea sa ramin la impozite mici,am o varsta si nu stiu ce imi rezerva viitorul.Dar repet,xc ma tenteaza si pentru faptul ca ramine la un consum mic pe manuala fata de alte masini care sunt capabile de offroad sau drumuri accidentate... Editat Octombrie 2, 2020 de Ujio Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costinell Postat Octombrie 2, 2020 Partajează Postat Octombrie 2, 2020 (editat) daca nu mergi pe forestier, XC70 are garda la sol cat un Grand Cherokee, sa nu te induca in eroare Editat Octombrie 2, 2020 de costinell Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ujio Postat Octombrie 2, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2020 Grand Cherokee nu isi are loc in discutie,are motorizari diesel fe 2,5 si 2,7 parca,si consider ca nu exceleaza in nimic.Xc70 la 2.4 diesel e peste el,la abilitati offroad,parerea mea.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cmarin Postat Octombrie 3, 2020 Partajează Postat Octombrie 3, 2020 (editat) pGrand Cherokee nu isi are loc in discutie,are motorizari diesel fe 2,5 si 2,7 parca,si consider ca nu exceleaza in nimic.Xc70 la 2.4 diesel e peste el,la abilitati offroad,parerea mea.... Servus! Dincolo de motorizare, reductia isi are al sau rol. ~Rav4,Grand Vitara~ spui.... Mere cu pere... Editat Octombrie 3, 2020 de cmarin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ujio Postat Octombrie 3, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2020 incet,incet,restringem cautarea..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate