Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Masina tractiune integrala si inalta,pentru mediul rural

Ujio

Postări Recomandate

Salutari.M-am stabilit la tara,si din pacate drumurile sunt proaste si nu sunt perspective de imbunatatire.Imi trebuie o masina diesel cu garda la sol mai mare decit autoturismele,motor maxim 2 litri,sa tracteze macar 1400kgremorca franata..Drept pentru care nu ma decid intre Rav4,Grand Vitara si eventuale alte ragalii gen Freelander si similare.Parerile pertinente sunt binevenite,cu multumirile de rigoare.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

e musai sa se respecte regula cu motorul de 2 L ?

Ai avea nevoie mai degraba de un tot teren , nu de un SUV ... . Masinile la care te-ai gandit tu , eu nici nu le-asi fi pomenit :sr.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

volvo XC70 :) echivalentul lui audi allroad

si eu vreau una pina sa mor :)

:no1 noah pe asa ceva eu nu as da banii . Fiecare stie ce e mai bine pentru el.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Irod nu e in eroare,cel putin nu de tot.Ce recomanda el e mai pregatit si mai adecvat pentru offroad decit xc70.Xc70 sau 90 sunt mai spre suv decit spre offroad....Si ca sa ii rapund intrebarii cu musai,as vrea sa ramin la impozite mici,am o varsta si nu stiu ce imi rezerva viitorul.Dar repet,xc ma tenteaza si pentru faptul ca ramine la un consum mic pe manuala fata de alte masini care sunt capabile de offroad sau drumuri accidentate... Editat de Ujio
Link spre comentariu

Grand Cherokee nu isi are loc in discutie,are motorizari diesel fe 2,5 si 2,7 parca,si consider ca nu exceleaza in nimic.Xc70 la 2.4 diesel e peste el,la abilitati offroad,parerea mea....
Link spre comentariu

p

Grand Cherokee nu isi are loc in discutie,are motorizari diesel fe 2,5 si 2,7 parca,si consider ca nu exceleaza in nimic.Xc70 la 2.4 diesel e peste el,la abilitati offroad,parerea mea....

Servus!

Dincolo de motorizare, reductia isi are al sau rol.

~Rav4,Grand Vitara~ spui.... Mere cu pere...

Editat de cmarin
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare