Vasimihai Posted September 19, 2020 Share Posted September 19, 2020 Salutare tuturor am achzitionat de curand un nissan patrol y60 si as dori sa incep sa il pregatesc un pic pentru teren as vrea sa incep cu rotile am jante 16x10 si din ce am citit pe forum cam Silverstone Xtreme ar fi cele mai potrivite pentru mine pentru ca fac km putini pe an,maxim 3-400 cu masina acuma eu as vrea 35-sau 36” dar nu gasesc latimea de 12.50 la ele maxim 11.50 am gasit stie careva daca potrivesc pe jantele mele? multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted September 21, 2020 Share Posted September 21, 2020 :hl 300 - 400 de km faci pe an cu el ? Hai sa iti explic putin. Jantele pe care le ai nu sunt bune. De ce ? Silverstone de 11,5 SE POT pune pe ele , dar cauciucul tau va avea o latime de 11,5 inch iar janta de 10 inch. 11,5- 10 = 1,5 inch adica janta nu e cu mult mai ingusta fata de guma . Rezultatul acesta inseamna ca vei dejanta cu usurinta , mai ales daca vrei sa lasi presiunea jos. Silverstone de 36 nu se fabrica . Nici de latimea de 12,5 nu se fabrica. Maxim este 11, 5 . Ca sa poti lasa presiunea foarte jos ai nevoie de jante R 16 x 7. Atunci 11,7 - 7 = 4,7 inch care e aproape 12 cm diferenta de latime. Asa vei dejanta f greu . Am vazut ca ai trecut Sighet la locatie. Vei iesi acolo cu baietii cu jeep-urile sau cu alti Patrolisti ? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasimihai Posted September 22, 2020 Author Share Posted September 22, 2020 Fac putini km pentru ca sunt plecat din tara si ies cu masina vara si la sarbatorile de iarna,in rest e parcata. da sunt din Sighet multumesc pentru raspuns Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts