a4quattro Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 ce parere aveti despre aceasta masina, ma refer la motorizari(vw sau psa)? eu am motorul de vw, de 140 cp, si mi se pare cam puturoasa, iar consumul cam mare(10..11% in oras) Land Rover Discovery I 300 tdi, Mitsubishi L200, Pajero, Outlander Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Re: Mitsubishi Outlander II Eu am mers cu unul de 160 de caluti :banana Poti vedea imagini si considerente despre masina ....aici: :h5 viewtopic.php?f=6&t=4388&hilit=mitsubishi+outlander Mie mi-a placut masina si cu toate ca mi-am luat un PAJERO SPORT pentru tractat...mi-as lua un OUTLANDER pentru fugarit pe asfalt :banana Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4quattro Posted December 4, 2008 Author Share Posted December 4, 2008 Re: Mitsubishi Outlander II Eu am mers cu unul de 160 de caluti :banana Poti vedea imagini si considerente despre masina ....aici: :h5 viewtopic.php?f=6&t=4388&hilit=mitsubishi+outlander Mie mi-a placut masina si cu toate ca mi-am luat un PAJERO SPORT pentru tractat...mi-as lua un OUTLANDER pentru fugarit pe asfalt :banana Inteleg ca ai mers cu cel cu motorizare psa; sunt interesat daca merita sa pun rallyart Land Rover Discovery I 300 tdi, Mitsubishi L200, Pajero, Outlander Link to comment Share on other sites More sharing options...
guerilla Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Re: Mitsubishi Outlander II mie mi-a fost recomandat sa astept cu rallyartul pana fac 10-15.000km. Mitsubishi Pajero 3.2 AT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecus Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 Re: Mitsubishi Outlander II Sunt curios, la cat creste puterea/cuplul, kitul ralyart? Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 Re: Mitsubishi Outlander II Am niste prieteni care au pus cip de putere pe un L200 si nu sunt foarte incintati. Eu am mers cu motor stok .Am ramas foarte surprins de stabilitatea pe care a avut-o pe coborire la CHEIA...De demaraj...de consum...etc.Am facut din ea o masinuta de rally... PAJERO nu sta pe viraje la viteza asa bine... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts