TM_PCM Postat Septembrie 30, 2020 Partajează Postat Septembrie 30, 2020 Buna ziua As dori sa incep un proiect Grand Cherokee WJ 4.7 (o masina pt overlanding cu care sa nu am emotii pe drumuri grele) -lift kit -roti 31 sau 33 -bara fata cu troliu -eventual dif blocabile as vrea daca aveti timp si experienta unui asemenea proiect (presonal sau indirect) sa imi spuneti care ar fi diferentele intre roti de 31 si de 33 (ma refer la modificarile necesare) am nevoie de alte rapoarte la diferentiale? am nevoie de alte brate (reglabile sau nu)? am nevoie de alt cardan pe fata? ce trebuie sa fac ca sa obtin o articulatie buna?....adica fara sa frece sau sa atinga la felxari in teren accidentat are rost sa montez diferentiale blocabile pe punti? cat de mare este bataia de cap :))? cat de mari devin problemele de fiabilitate dupa toate aceste modificari? daca am uitat ceva... orice sfat este binevenit Va multumesc foarte mult. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate