craciun Postat Octombrie 1, 2020 Partajează Postat Octombrie 1, 2020 Salutare! După mai multe experiente neplăcute cu actuatorul ușii stânga fata, am reușit sa remediez problema. Acum am alta. Telecomanda mașinii nu funcționează decât la 20 cm de mașina. Menționez ca bateria e noua, iar mașina am cumpărat-o recent, deci nu știu dacă avea aceasta problema și înainte. Are cineva idee unde se afla antena modulului de închidere centralizata. Asi vrea sa o verific. Telecomanda am verificat-o la un service de chei. Au pus-o pe un fel de tester de semnal și mi-au spus ca semnalul este bun. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Octombrie 1, 2020 Partajează Postat Octombrie 1, 2020 Receiver-ul il gasesti in spatele ceasurilor din bord. 1 Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craciun Postat Octombrie 2, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2020 Mulțumesc! Sa vad dacă ma descurc sa ajung la el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Octombrie 3, 2020 Partajează Postat Octombrie 3, 2020 E conectat de acel C0359, masoara reziztenta intre firul negru si masa iar daca nu e 0 infige-te cu un fir de la masa in firul negru, daca e 0 ar trebui sa il schimbi 1 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craciun Postat Octombrie 4, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2020 Mulțumesc mult! O sa ma duc azi sa cumpăr un aparat de măsură, și week-end-ul viitor voi încerca să fac cum mi-ați spus. Va voi tine la curent. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craciun Postat Noiembrie 19, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2020 După atâta timp, abia acum am reușit sa ma ocup de problema. Am legat un fir de la masa în firul negru, si acum merge perfect. Mulțumesc mult pentru informație!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Noiembrie 19, 2020 Partajează Postat Noiembrie 19, 2020 Bine ca te-ai dscurcat, ideea e ca daca nu ajungea masa acolo se poate sa fie lipsa de contact in punctul de masa unde e legat firul original si asta ar putea afecta si alte sisteme, masa se spliteaza din acel C1000 care apare in poza din postarea mea anterioara. Bafta 1 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate