catalin19801 Postat Octombrie 4, 2020 Partajează Postat Octombrie 4, 2020 Salut ,am un pajero 2.5d din 1997 ,cand urc/cobor pante foarte abrupte ,da in gol cate o data si trosneste ,parca sare un dinte ceva. Stie cineva care sa fie cauza? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gamis Postat Octombrie 4, 2020 Partajează Postat Octombrie 4, 2020 Verifica MRLurile. Se poate auzi pe care parte sunt probleme si se schimba. Se mai poate incerca o inversare intre ele(st-dr). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalin19801 Postat Octombrie 4, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2020 Cred ca se aude din grup ,e posibil sa fie lantul... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aditzamarian Postat Octombrie 4, 2020 Partajează Postat Octombrie 4, 2020 100 % e lantul intins. Am vazut pe Facebook ca unii au facut un intinzator din teflon si nu mai au probleme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalin19801 Postat Octombrie 5, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2020 ma poti ajuta cu o poza/link ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate