Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat achizitie grand vitara

Postări Recomandate

Am avut o grand vitara 2.0 din 1999 cu motor mazda. Datorita mecanicilor din zona, (Motru) am investit mult in a repara ce au gresit, am preferat sa o vand. Acum o saptamana am cumparat o grand vitara 2006 1.9 ddis care acum e in service in craiova, pe drum de la bucuresti se pare ca a cedat turbina.

Doresc sa cumpar o grand vitara pana in 2004 pentru mers local, zona de deal, drumuri de carute, tractoare, animale, santuri, noroi.

Daca nu gasesc tot mazda ce ma sfatuiti sa cumpar?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am avut o grand vitara 2.0 din 1999 cu motor mazda. Datorita mecanicilor din zona, (Motru) am investit mult in a repara ce au gresit, am preferat sa o vand. Acum o saptamana am cumparat o grand vitara 2006 1.9 ddis care acum e in service in craiova, pe drum de la bucuresti se pare ca a cedat turbina.

Doresc sa cumpar o grand vitara pana in 2004 pentru mers local, zona de deal, drumuri de carute, tractoare, animale, santuri, noroi.

Daca nu gasesc tot mazda ce ma sfatuiti sa cumpar?

Salut.

Motorinarele nu sunt ok pe GV. Benzinara cauta. :h5

• Like 2
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Multumesc.

E posibil sa mergem sa o vedem azi.

Ne incurca butelia, este pusa transversal in portbagaj si daca rabatezi scaunele pentru a avea spatiu in portbagaj ramane in mijloc.

Nu stiu daca merge inlocuita cu una mai scurta pusa pe lung.

42af4b9d-fb38-4a5d-97bb-d9126402a12b.thumb.jpg.2a0729713affb60f640f4129534d51fc.jpg

Link spre comentariu

pe olx masina avea 210000km, pe la jumate 300000km, am sunat propietarul pentru lamuriri, 3170000km. Am anulat intalnirea.

Am inceput sa ma uit si la hiunday santa fe.

deja cred ca am facut peste 3000 km sa vad masini care sunt departe de descrierea din anunt.

Diesel cu motor de mazda sunt rare, benzinare si mai rare.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

A trebuit sa renunt la o a 2 masina.

Dupa problema cu turbina, am avut probleme cu ambreiajul. Am gasit de 2 ori pedala lipita de podea. Mecanicul a spus ca ar fi pompa. A zis ca daca tot se intervine sa schimb si kit ambreiaj.

Am facut comanda de kit cu 400 mai ieftin decat cel din oferta service (blue print), Nu au mai schimbat pompa, era rulmentul de presiune vinovat. Dupa montaj intra mai greu in viteza decat inainte. La semafor am primit flash de la politie ca nu intra in viteza (doar flash). Am mers iar la service, demontat iar cutie, se pare ca ferodourile la disc sunt putin mai groase. Variante : masina in service, trimis tot kitul la nemti, 6-8 saptamani pentru raspuns. Am preferat si cu parerea mecanicului sa mai asteptam poate se mai uzeaza si sa vedem peste o luna. Cert este ca a inceput sa intre mai usor in viteze.

Am terminat cu ambreiajul, am ramas fara lumini de pozitie, ceata, numar. Mers la meserias "nu are siguranta, posibil sa fie prin releu sau mai grav prin calculator circuitul sau blocul de semnalizare". Am pus o lanterna la numar, avarii aprinse si am ajuns acasa. Cu alte peripeti pe drum (un pachet de 180/110 care a "zburat" de pe portbagaj pe sosea).

Azi am cautat carti de gv, am gasit siguranta arsa, am mai ars inca 3 , dar merg luminile, nu merge lampa de ceata pe spate, becul e bun dar nu primeste tensiune. Siguranta o arde cand apas butonul de inchis lumina in bord.

Si daca am rezolvat oarecum cu luminile, s-a rupt teava teava de esapament intre toba si prinderea de teava. Legat cu sarma pana ajung la un tinichigiu.

Maine merg la paine doar sper sa am o zi de pauza la defectari.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare