4x4fan Postat Octombrie 8, 2020 Partajează Postat Octombrie 8, 2020 Ați citit bine, se mai fac și asemenea operații, dar dacă tot e să dau o căruță de bani, măcar să știu pe ce... Sunt în situația de a înlocui motorul la un Pajero IV diesel din 2007 și am nevoie urgentă de câteva informații. Codul motorului este 4M41. Am găsit anunțuri cu motoare cu același cod de la vehicule Pajero III. Am găsit și motoare cu același cod de la Pajero IV facelift, generația 2008-2011. Întrebarea mea este (și îmi cer scuze în prealabil de la cunoscători dacă spun tâmpenii, dar dacă știam, nu întrebam) dacă mă pot orienta și spre aceste două variante sau trebuie să caut strict motoare de la Pajero IV. Am atașat și cartea mașinii, pentru edificare, Mulțumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Octombrie 8, 2020 Partajează Postat Octombrie 8, 2020 Strict motorul tau de 170 CP. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crispus Postat Octombrie 8, 2020 Partajează Postat Octombrie 8, 2020 (editat) Cel mai simplu ar fi sa pui exact acelasi motor provenind da la o masina cu aleasi tip de cutie (desi presupun ca e cutie automata al tau). Dar, daca tot faci operatia asta eu m-as uita si la variantele de dupa septembrie 2008 cand au facut upgrade la pompa "de inalte" (supply pump) care vine si cu un SCV mai bun. Tot cred ca de atunci au mutat si ștuțul de la senzorul MAP in partea de sus a galeriei de admisie (si nu se mai infunda cu depunerile alea...). Nu stiu ce presupune o operatie de genul, dar sigur trebuie facuta de cineva care stie ce face. Sigur o sa-ti trebuiasca macar un upgrade la ECU de motor (daca nu schimbat cu totul) si s-ar putea sa ai nevoie de alti senzori, etc... Iarasi ar trebui sa vezi ce presupune din punct de vedere legal o operatie de genul asta. L.E: un alt forum semnificativ mai activ pentru Pajero e https://www2.pajeroclub.com.au/forum Ai putea sa intrebi si acolo ce ar presupune o operatiune de genul asta, doar ca trebuie sa iei in calcul ca din cate am inteles la ei nu-s asa stricte normele de poluare si or sa fie niste diferente. Editat Octombrie 8, 2020 de crispus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
219CXR Postat Noiembrie 23, 2020 Partajează Postat Noiembrie 23, 2020 Ați citit bine, se mai fac și asemenea operații, dar dacă tot e să dau o căruță de bani, măcar să știu pe ce... Sunt în situația de a înlocui motorul la un Pajero IV diesel din 2007 și am nevoie urgentă de câteva informații. Codul motorului este 4M41. Am găsit anunțuri cu motoare cu același cod de la vehicule Pajero III. Am găsit și motoare cu același cod de la Pajero IV facelift, generația 2008-2011. Întrebarea mea este (și îmi cer scuze în prealabil de la cunoscători dacă spun tâmpenii, dar dacă știam, nu întrebam) dacă mă pot orienta și spre aceste două variante sau trebuie să caut strict motoare de la Pajero IV. Am atașat și cartea mașinii, pentru edificare, Mulțumesc anticipat! Pana la urma ai rezolvat cu motorul? De ce trebuie sa inlocuiesti motorul, chiar nu se poate repara? S-a rupt lantul sau care a fost problema? 0724066100 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate