mirciulica Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 http://www.cdep.ro/proiecte/2008/400/30/9/pr439_08.pdf Mi-e din ce in ce mai scarba. later edit! Pe scurt, au voie sa ne asculte telefoanele, sa ne intercepteze mail-urile, etc Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: Legea nr. 298/2008 o mare tampenie!!! citeste mai atent , nu-ti asculta nimeni convorbirile , si chiara daca ai ceva de ascuns sau e din principiu . din principiu amrricanii tatal si mama democratie fac asta de ani multi (3) Prezenta lege nu se aplică în ceea ce priveÅŸte conÅ£inutul comunicării sau informaÅ£iile consultate în timpul utilizării unei reÅ£ele de comunicaÅ£ii electronice. se logheaza doar cine cu cine , de unde incotro etc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Decembrie 4, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: Legea nr. 298/2008 o mare tampenie!!! Eu sant iritat de legea asta pentru ca sant convins ca se vor face abuzuri. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: Legea nr. 298/2008 o mare tampenie!!! abuzurile se fac de ani de zile. acum au si legea :ha: i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: Legea nr. 298/2008 o mare tampenie!!! Fals, nu pot fi facute abuzuri. O autorizatie de interceptare se da de catre un judecator in sedinta de judecata si in baza unor probe administrate de catre cei in drept (parchet-procurori) Si ca sa nu las loc de interpretari: prin probe nu se inteleg suspiciuni Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: Legea nr. 298/2008 o mare tampenie!!! atita vreme cit sint violat in intimitatea unei convorbiri telefonice sau a oricarui transfer de date nu este ceva normal zimbiti sinteti la big brother... sa-mi introduc organul sexual in anusurile lor de scirbe ordinare trezireaaaaaaa mai au un pic si ne vor interzice dreptul sa traim mult mai rau ca pe timpul lui impuscatu... eu unul ma gindesc din ce in ce mai mult sa emigrez....nu mai suport sa dau milioane la statul asta nenorocit si atunci cind ai nevoie de o autorizatie sa te trateze cu sictir angajatii administratiei publice pe care ii platim toti :fr2 :fr2 :fr2 :fr2 :fr2 :fr2 :fr2 :fr2 :fr2 :fr2 :fr2 ii astept cu nerabdare sa monteze camere de luat vederi in camera la mine sa vada de cite ori imi regulez nevasta zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: Legea nr. 298/2008 o mare tampenie!!! Poti emigra.. dar nu mai ai unde daca poblema de intimitate este problema. Poate vre-o tara din africa sa mai ofere oarecare siguranta in privinta respectari intimitati mesajelor electronice.. pt ca duc limpsa majora la acest capitol.. dar in rest.. totul este controlat. Si din tara si din afara. Problema e ca te poate "intercepta" oricand si oricum.. insa legal numai cu acord, altfel nu pot folosi probele. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: Legea nr. 298/2008 o mare tampenie!!! eu unul ma gindesc din ce in ce mai mult sa emigrez.... Unde? sa fim seriosi, din punctul asta de vedere suntem inca lumea a III, mici copii si ne jucam cu putza in nisip. Pe de alta parte sunt de acord cu orice tehnica menita sa combata sau chiar sa previna comiterea unei infractiuni. Dar sunt partinitor la faza asta :ha: Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: Legea nr. 298/2008 o mare tampenie!!! oriunde inca nu m-am gindit sa emigrez dar platesc taxe din ce in ce mai mari si macar daca vind intimitatea macar sa stiu pe ce.... aici o vinzi doar ca sa ai dreptul sa sustii cu banii din munca cu miinile tale o adunatura de nenorociti.... vorba parazitilor care a fost si inca mai e actuala: STATUL ROMAN E UN APARAT DE SUPT CARE TE SUGE...macar deca ar fi la ce va ginditi ai avea o satisfactie.. zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Decembrie 4, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: Legea nr. 298/2008 o mare tampenie!!! Este adevarat ca se face in alte tari, dar parca acolo nu mi-ar pare rau daca sunt monitorizat. Este altceva in alta parte. ma gandesc si io in prostia mea... poate-mi trage Dumnezeu o palma si-mi vine o idee sa dau un tun "Legal" sa ma umplu de bani si am nevoie de un amic, il sun, ii dau mail sau ceva. imi garanteaza cineva ca nu-mi urmaresc convorbirea? imi garanteaza cineva ca nu se va folosi de ideea mea sau ca nu-mi va pune bete in roate? NU! Aa inca ceva, poate vreau sa fac sex cu nevasta premierului. Ala sigur afla in acest caz! Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: Legea nr. 298/2008 o mare tampenie!!! Stai linistit. In principiu, din cate stiu eu, toate astea se fac automat in ziua de astazi. La cat schimb de informatie exista in ziua de astazi, este greu de crezut ca mai sta cineva cu urechea fizic sa verifice". Doar daca se intanlesc cateva cuvinte cheie (fierbinti) sistemul devine mai activ si face o analiza mai accentuata. daca mesahul contine "premier"; "sex",... nu cred ca prezinta mare interes pt sistem. In schumb daca pe langa "premier" apare alt cuvant.. situatia se schimba. Si chiar daca dai un tun... atata timp cat nu pui in pericol siguranta nationala sau nu comiti ilegalitati.. nu au motive legale pt interceptare. Problema e alta.. au ajuns la un nivel in care ei nu mai fac fata fizic si tehnologic... si trebuiesc create back-up-uri la societatile de comunicati, pt a fi folosite in caz de nevoie. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Decembrie 4, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: Legea nr. 298/2008 o mare tampenie!!! in fata acestei legi ma simt :t Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: Legea nr. 298/2008 o mare tampenie!!! cu 1500 de euroi...ascult pe cine vreau eu....fara autorizatie de ,,lucru" emisa de nea judecatorul....daca orice om normal o poate face relativ usor.....ganditi ce poate face o organizatie profesionista in domeniu :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: Legea nr. 298/2008 o mare tampenie!!! Ia vezi tu aicea cat de simplu e sa te asculte cineva!!! http://www.confidentialcommunications.co.uk/listening%20device.htm sau asta http://www.spyworld.com/equipment/listings/l0010.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Decembrie 4, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: Legea nr. 298/2008 o mare tampenie!!! Asadar, din ciclul da-i Doamne Romanului mintea de pe urma. Va multumesc pentru participarea la discutia din acest topic, totusi acum am realizat ca suntem pe un forum dedicat iubitorilor de 4x4 si ca am facut o mare gogomanie deschizand acest subiect. Am rugamintea catre toti de a ajuta, ca pe acest forum sa nu se mai discute alte treburi in afara de chestiuni legate de 4x4. O sa-l facem praf si e mare pacat. Multumesc moderatorilor pentru amabilitatea de a participa la acesta discutie, dar nu cred ca este ok sa abuzam de amabilitatea lor. Cu speranta ca nu am sa supar pe nimeni iau pozitia ghiocel si ma retrag, rugand un moderator sa inchida acest topic. Sper sa fiu destul de destept sa nu mai deschid topicuri d-astea. Cu respect Mircea. Scuzele mele tuturor membrilor Club 4x4. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate