florincat Postat Octombrie 10, 2020 Partajează Postat Octombrie 10, 2020 Salutare. Imi puteti recomanda un mecanic in Focsani, Buzau, Bacau,Braila, Galati, Brasov, Bucuresti sau alte orase mai mici apropiate de cele enumerate, care sa se bage sa imi schimbe rulmentii in diferentialul spate la un Freelander2 an 2012? Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florincat Postat Octombrie 15, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2020 Salut din nou. Am schimbat rulmentii din grup la noul meu Freelander 2, nu se mai aude huruitul din spate, in schimb se aude din cutia de transfer. Mecanicul care a schimbat rulmentii a zis ca erau foarte uzati, erau albastrii, i-am vazut si eu. Masina am luat-o de 1 luna, este din 2012, are 154000km in bord, am adus-o din Belgia, am si carpass valabil pana in noiembrie, scos inainte de vanzare, interiorul este impecabil iar la exterior mici zgarieturi si totusi mecanicul zice ca la km astia rulmentii din grup nu trebuiau sa arate asa de rau si i se pare suspect ca au picat si cei din cutia de transfer. El zice ca nu crede ca are km reali din moment ce au picat si cei din grup cat si cei din cutia de transfer. Voi ce parere aveti, am luat teapa? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ctlin Postat Aprilie 25, 2021 Partajează Postat Aprilie 25, 2021 Sal , ce marca de rulmenti ai folosit? De unde si cat au costat?multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate