B39ARV Postat Octombrie 13, 2020 Partajează Postat Octombrie 13, 2020 Buna ziua , am o problema cu ceasurile de bord la al meu freelander automat 2002 Anglia. Cu ceasurile de Anglia totul merge perfect dar cand am pus ceasurile de Europa merge tot in afara de indicatorul motorina care indica invers adica cand am trei sferturi rezervorul el indica un sfert iar cand este un sfert indica trei sferturi , pe scurt indica invers . Mentionez ca, am inversat si firele la plutitor si face la fel. Daca cineva a întampinat aceasta problema , si a rezolvat-o va rog ajutati-ma si daca sa mai discutat aceasta problema îmi cer scuze dar nu ma descurc cu acest site. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Octombrie 13, 2020 Partajează Postat Octombrie 13, 2020 Salut. Stii cumva din ce an era masina de pe care a fost luat bordul ? Fa rost de un plutitor de pe masina care e din acelas an cu cea de pe care au fost scoase ceasurile si schimba-l pe pompa. Am vazut problema asta nu o data dar acolo era vorba de plutitor adica daca se punea model mai sender pe un unul mai nou indicatorul arata invers, inversarea firelor nu ajuta. Aplica logica la cazul asta https://www.landyzone.co.uk/land-rover/freelander-1-fuel-gauge.335681/ NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
B39ARV Postat Octombrie 17, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2020 Multumesc de raspuns o sa incerc sa iau si plutitorul de pe acea masina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
B39ARV Postat August 18, 2021 Autor Partajează Postat August 18, 2021 Am rezolvat , am pus cadranul de kilometraj europa pe ceasurile de anglia :h5, atentie doar cadranul nu tot ceasul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
B39ARV Postat August 18, 2021 Autor Partajează Postat August 18, 2021 Succes tuturor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate