Robert95 Postat Octombrie 16, 2020 Partajează Postat Octombrie 16, 2020 Salutare, am un samurai din `98 as vrea sa schimb farurile cu unele led, dar am inteles ca trebuie facute ceva modificari sau trebuie ceva adaptor desi mufa farurilor led este mufa h4 la fel ca cea a masinii. Daca ma poate ajuta cineva cu vreo informatie ar fi super! Mersi! P.S. Am cautat pe forum informatii dar nu am gasit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adycheeco Postat Octombrie 17, 2020 Partajează Postat Octombrie 17, 2020 Salut. Yo am montat si sa potrivit perfect fara adaptori sau ceva. La modelul spaniol trebuie facute ceva cleme de prindere, iar la cel japonez nu trebuie nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kello Postat Octombrie 18, 2020 Partajează Postat Octombrie 18, 2020 Sunt niste inele metalice la modelele care necesita modificare.Pe alinexpress au chinezii pe la 20$ setul.Eu am comandat farurile si astept si inelele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Robert95 Postat Octombrie 18, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2020 (editat) Sunt niste inele metalice la modelele care necesita modificare.Pe alinexpress au chinezii pe la 20$ setul.Eu am comandat farurile si astept si inelele. Si farurile functioneaza de tipul plug&play? Eu am facut o proba cu un far ba merge doar faza scurta, nu merg flash-urile, mi-a ars si o siguranta :)) si sunt de 50w faza lunga 30w faza scurta Salut. Yo am montat si sa potrivit perfect fara adaptori sau ceva. La modelul spaniol trebuie facute ceva cleme de prindere, iar la cel japonez nu trebuie nimic. Am modelul japonez din 98 mufele se potrivesc dar farul nu functioneaza ok.. Editat Octombrie 18, 2020 de Robert95 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kello Postat Octombrie 20, 2020 Partajează Postat Octombrie 20, 2020 Si farurile functioneaza de tipul plug&play? Eu am facut o proba cu un far ba merge doar faza scurta, nu merg flash-urile, mi-a ars si o siguranta :)) si sunt de 50w faza lunga 30w faza scurta Am modelul japonez din 98 mufele se potrivesc dar farul nu functioneaza ok.. Inca nu le-am pus pe masina,le-am probat doar la o baterie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Robert95 Postat Octombrie 20, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2020 Inca nu le-am pus pe masina,le-am probat doar la o baterie. Si eu le-am probat la baterie, toate bune si cand le-am pus pe masina surpriza, chiar sunt curios sa-mi spui daca la tine functioneaza bine Poate are vreo problema la instalatie la mine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kello Postat Octombrie 21, 2020 Partajează Postat Octombrie 21, 2020 (editat) Si eu le-am probat la baterie, toate bune si cand le-am pus pe masina surpriza, chiar sunt curios sa-mi spui daca la tine functioneaza bine Poate are vreo problema la instalatie la mine. Le-am probat si eu azi la masina si nu merg.Mi-a zis cineva ca trebuiesc inversati papucii in mufa originala.Am inversat papucii si merg...tot ca la tine,pe faza scurta,cand dau lunga se ia lumina in sat. Editat Octombrie 21, 2020 de Kello Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Robert95 Postat Octombrie 21, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2020 Le-am probat si eu azi la masina si nu merg.Mi-a zis cineva ca trebuiesc inversati papucii in mufa originala.Am inversat papucii si merg...tot ca la tine,pe faza scurta,cand dau lunga se ia lumina in sat. Deci sa inteleg ca ai inversat papucii in mufa masinii si tot nu merge? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kello Postat Octombrie 21, 2020 Partajează Postat Octombrie 21, 2020 Deci sa inteleg ca ai inversat papucii in mufa masinii si tot nu merge? Da.Merge doar faza scurta si cand dau lunga se stinge si scurta.o sa mai incerc maine sa le mai schimb.trebuie sa mearga.nu poate di din cauza puterii becului,pt ca am impresia ce becurile originale sunt mai puternice decat astea cu led. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Robert95 Postat Octombrie 22, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2020 Da.Merge doar faza scurta si cand dau lunga se stinge si scurta.o sa mai incerc maine sa le mai schimb.trebuie sa mearga.nu poate di din cauza puterii becului,pt ca am impresia ce becurile originale sunt mai puternice decat astea cu led. Am inteles, asa si la mine daca gasesti vreo rezolvare sa o postezi te rog aici, daca nu o sa caut un electrician auto sa vad daca le face:oc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dragos Costea Postat Decembrie 27, 2020 Partajează Postat Decembrie 27, 2020 Salutare ! Am încercat și eu sa pun faruri led pe Suzuki Samurai și am tot schimbat papuci dar merge ori faza lunga ori faza scurta . Am măsurat și am văzut ca pe mașina am + comun și - se conectează alternativ pe faza lunga sau scurta , in schimb ce pe farul led am - comun și + trebuie sa fie conectat pe rând pentru faza scurta și faza lunga . Prin urmare e normal sa meargă doar o faza . Are cineva soluție la aceasta problema ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Robert95 Postat Decembrie 28, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2020 Salut! Am comandat ceva de genul dar pe aliexpress(nu am link-ul), astept sa vina sa vedem daca rezolva problema.. https://www.amazon.com/gp/product/B0...ustomerReviews Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adycheeco Postat Ianuarie 9, 2021 Partajează Postat Ianuarie 9, 2021 (editat) Yo am montate si au mers fara sa le fac ceva, e modelul spaniol santana. Iar mufa sa potrivit fara sa schimb pupuci in ea. Editat Ianuarie 9, 2021 de Adycheeco 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Robert95 Postat Februarie 17, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2021 (editat) Am revolvat problema cu astea https://www.aliexpress.com/item/4001053969157.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.22162e0eTZbtfY Sper sa va ajute! Editat Februarie 17, 2021 de Robert95 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Februarie 19, 2021 Partajează Postat Februarie 19, 2021 La ITP sunt tolerate farurile led?:tk :less SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate