andrei_paj Postat Octombrie 19, 2020 Partajează Postat Octombrie 19, 2020 Salutare tuturor, Acum 2 saptamani am achizitionat un Pajero MK2 benzina v6 3000, motorul de 150 de cai, fabricatie 1991 . Masina a fost achizitionata din Polonia si in cateva saptamani sper sa o aduc in tara. Acum as avea nevoie de mai multe sfaturi - asta e prima masina cu adevarat de offroad , mai detin un Tucson din 2019. M ar interesa safturi cu privire la RAR, ce trebuie facut sa trec RAR ul si eventual si fara frica dupa aceea ca mi se ridica talonul. Alta intrebare ar fi daca merita sa o aduc in tara pe roti cu aceste cauciucuri (sunt de 32) sau sa cumpar altele mai mici. Platforma iese din discutie intrucat pretul cerut e mare. Distanta e cam 1600 de Km. Masina este inaltata si din bucse si din arcuri, are troliu, suspensii offroad, snorkel, MRL uri manuale, sasiu sablat. Cum spuneam, fiind nou atat pe forum cat si in "breasla", sfaturile sunt binevenite :) Multumesc anticipat, am atasat mai jos si o poza cu "bestia" Mitsubishi Pajero MK2 V6 3000 Long Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Octombrie 19, 2020 Partajează Postat Octombrie 19, 2020 Din experienta, masina trece RAR daca corespunde : VIN si noxe. Te prezinti cu gume la dimensiunea din acte.....si nu cred ca-s 32" inch.... Troliul se accepta montat in bara originala...deci cum va trebui probabil sa dai jos bara de fier, va trebui sa dai jos si troliul.....bara de fier este ok doar daca asa vine in original..... Ai functional becuri, beculete fata spate in varianta original... Sunt si exceptii cand ai bara ARB de exemplu, cu acte de omologare pt EU dar nu este cazul. poti sa mergi si sa intrebi inginerul dar personal cred ca doar vei scurma rahatul..... acum depinde si unde faci RAR si cine il face, dar ce am scris eu este varianta legala fara dureri....cam ca la o masina 2017..... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate