Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sunet metalic Motor Freelander Td4

raduciprian

Postări Recomandate

Bună ziua. În urma cu o luna aproximativ am început sa am probleme cu Freelander - ul meu Td4 motorina din 2003. În vitezele 2 și 3 la turații între 2000 și 3000 — cam pe la 2500 media se aude un sunet metalic la motor, masina sacadează și simt cum pierde putere ca și cum ceva întrerupe alimentarea. Dacă se menține o turație constanta sunetul se tot aude și se agravează. Am fost cu mașina în service și mi-au refăcut toate injectoarele dar sunetul tot apare. Se pare ca mecanicii de la firma unde merg eu nu ii pot da de capat. Am cheltuit deja o grămadă de bani și nu mai știu cum sa procedez. Sunetul asta se aude doar dacă masina merge deci nu când sta pe loc. Poate cineva sa ma ajute va rog ce as mai putea face? Mulțumesc anticipat.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mergi la un service specializat pe BMW, motorul este un M47 R derivat din M47 N de pe BMW.

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

Din păcate va spun sincer ca nu mai am încredere în niciun service din Satu Mare toți vor numai sa ia banii și merg doar pe ghicite. Am ajuns sa schimb piese care nu au nicio legătură cu problema mea și în plus mecanicii sunt foarte slabi. Totuși îl cunosc pe șeful de la service-ul BMW si o sa vorbesc cu el sa vad dacă ma poate ajuta. Mulțumesc.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare